PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Στην Αθήνα η Ατζελίνα Τζολί


Στην Αθήνα έφθασε αεροπορικώς στις 10:15 η Ατζελίνα Τζολί, η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα για να επισκεφθεί χώρους φιλοξενίας προσφύγων.

Η δημοφιλής ηθοποιός και πρέσβειρα καλής θελήσεως του ΟΗΕ επισκέφθηκε αρχικά το λιμάνι του Πειραία, όπου επικράτησε το αδιαχώρητο.

Στην πύλη Ε1 η Τζολί συνάντησε, μέσα σε κοντέινερ, μία οικογένεια Αφγανών προσφύγων, οι οποίοι της περιέγραψαν τους λόγους για τους οποίους έφυγαν από την πατρίδα τους και της μίλησαν για το ταξίδι τους μέχρι την Ελλάδα. Το περιστατικό διηγήθηκε στο ΑΜΠΕ η εθελόντρια της Ομάδας «Refugees Welcome» Νέσια Μιλιέ.

Στη συνέχεια, συνομίλησε με πρόσφυγες που την περίμεναν έξω από το κοντέινερ. Μία πρόσφυγας από τη Συρία μόλις την αντίκρυσε ξέσπασε σε κλάματα και, όπως περιέγραψε η ίδια στο ΑΜΠΕ, η ηθοποιός της χάιδεψε τα χέρια και αγκάλιασε το δύο μηνών ανιψάκι της που κρατούσε στην αγκαλιά της.

Agelina-Jolie_Athens-2

Η σταρ του Χόλιγουντ αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις και σύμφωνα με πληροφορίες επόμενος σταθμός της είναι ο Ελαιώνας.

Η Τζολί έφθασε το πρωί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με ιδιωτικό αεροσκάφος, το οποίο προσγειώθηκε στον χώρο των VIP. Η Τζολί φιλοξενήθηκε για περίπου μιάμιση ώρα στο κτήριο της Γενικής Αεροπορίας.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Φίνος Φιλμ για την Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου

Peristeri News

Πέθανε ο σκηνοθέτης Πάολο Ταβιάνι

Peristeri News

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

Peristeri News

Leave a Comment