PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Στα ύψη η αδρεναλίνη με τα νοκ άουτ παιχνίδια στο Copa America


Ο Ισημερινός και η Ιαπωνία έκαναν χαρακίρι στην τελευταία αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Copa America. Με την ισοπαλία 1-1, που έφεραν στο μεταξύ τους παιχνίδι, αποκλείστηκαν και οι δύο και μπήκε από το παράθυρο στα προημιτελικά η Παραγουάη, ως μία από τις δύο καλύτερες τρίτες των ομίλων.

Βραζιλία-Παραγουάη, Βενεζουέλα-Αργεντινή, Κολομβία-Χιλή και Ουρουγουάη-Περού είναι τα τέσσερα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης, τα οποία θα διεξαχθούν από τα ξημερώματα της Παρασκευής έως το βράδυ του Σαββάτου. Η αδρεναλίνη αναμένεται να ανέβει στα ύψη. Η πρόκριση θα κριθεί σε 90 λεπτά, συν τις καθυστερήσεις, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και στη συνέχεια αν χρειαστεί θα εκτελεστούν πέναλτι.

Ειδικά στοιχήματα για τους σκόρερ, τα γκολ και τα κόρνερ 

Πολλές είναι οι επιλογές που έχουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα για να ποντάρουν στους τέσσερις προημιτελικούς. Προσφέρεται πλήθος ειδικών στοιχημάτων, μεταξύ άλλων, για τον παίκτη που θα πετύχει το πρώτο γκολ, το τελευταίο γκολ και οποιοδήποτε γκολ, τον αριθμό των κόρνερ των δύο ομάδων και του αγώνα, το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, το λεπτό του πρώτου και του τελευταίου γκολ, τη νίκη με μηδέν παθητικό, τη διαφορά νίκης, την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, το τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με Over/Under 2,5 ή 3,5 γκολ και Goal/No Goal.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και ειδικό στοίχημα για τον νικητή του Copa America. Η Βραζιλία είναι φαβορί για να κατακτήσει το τρόπαιο και ακολουθούν  η Ουρουγουάη, η Κολομβία, η Αργεντινή και η κάτοχος του τίτλου Χιλή.

«Μάχες» για την πρόκριση στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής 

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, το οποίο διεξάγεται στην Αίγυπτο. Σήμερα ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική των ομίλων. Για τον έκτο όμιλο θα διεξαχθούν οι αγώνες Καμερούν-Γουινέα Μπισάου και Γκάνα-Μπενίν.

Αύριο ξεκινάει η δεύτερη αγωνιστική. «Μάχη» γίνεται για την πρόκριση σε όλους τους ομίλους και αρκετά από τα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής είναι κρίσιμα. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής πολλά ειδικά στοιχήματα, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment