PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στα λευκά έντυσε το Περιστέρι η «Μήδεια» (photos)


Μια πρωτόγνωρη εικόνα για το Περιστέρι αντίκρισαν όσοι βγήκαν στους δρόμους της πόλης το πρωί της Τρίτης με χιόνια ακόμα και στο κέντρο.

Η κακοκαιρία Μήδεια χτύπησε και την πόλη μας γεμίζοντας την με χιόνι ακόμα και στους πιο κεντρικούς δρόμους της.

Μάλιστα από νωρίς το πρωί εκατοντάδες πολίτες βγήκαν για να παίξουν με το χιόνι και να απολαύσουν αυτή τη σπάνια εικόνα που είχαμε πολλά χρόνια να συναντήσουμε στο Περιστέρι.

Παρά την όμορφη εικόνα πολλά προβλήματα εντοπίζονται σε δρόμους της Χρυσούπολης, της Κηπούπολης και του Λόφου Αξιωματικών ενώ θέματα υπάρχουν και με τα δρομολόγια των λεωφορείων.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας απευθύνει νέα ισχυρή σύσταση στους κατοίκους σε όλη την Αττική να αποφύγουν τις μη αναγκαίες μετακινήσεις για τις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ τα καιρικά φαινόμενα εντείνονται και θα συνεχίσουν να είναι έντονα τις επόμενες ώρες και για το λόγο αυτό απευθύνουμε ισχυρή σύσταση στους κατοίκους και τους εργαζόμενους όλης της Αττικής να αποφύγουν τις μη αναγκαίες μετακινήσεις για τις επόμενες ώρες, αναφέρει ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, στην οποία τονίζεται: “Οι μεν κάτοικοι να μην προβούν σε οποιαδήποτε μετακίνηση που μπορούν να αποφύγουν, ή να αναβάλλουν, οι δε εργαζόμενοι που χρειάζεται να μετακινηθούν να το πράξουν μετά τις 10.00 π.μ. και σε συνεννόηση με την εργοδοσία τους. Η χιονόπτωση θα είναι συνεχής μέχρι τις 10.00 π.μ. και συστήνεται μεγάλη προσοχή σε όλους τους πολίτες να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί στις όποιες απολύτως αναγκαίες μετακινήσεις τους. Η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί στο επόμενο τρίωρο”.

Επίσης το εμβολιαστικό πρόγραμμα την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, θα ξεκινήσει στις 10:30πμ. Οι πολίτες που είχαν ραντεβού για εμβολιασμό από τις 8:00 έως τις 10:30 θα ειδοποιηθούν για τον επαναπρογραμματισμό του ραντεβού τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Χωρίς μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ την Τετάρτη

Peristeri News

Παραλύει την Τετάρτη η χώρα – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Peristeri News

Μετατίθεται επίσημα η αργία της Πρωτομαγιάς

Peristeri News

Leave a Comment