PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια το όχημα του Π. Μαυρίκου


«Φύλλο και φτερό» κάνουν οι αστυνομικοί αυτή την ώρα στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ το Porsche Cayenne το οποίο νωρίτερα τυλίχτηκε στις φλόγες στην Αττική Οδό, με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί ο οδηγός του.

Οι αρχές εξετάζουν αν είχε τοποθετηθεί οποιοδήποτε μηχανισμός στο όχημα που θα μπορούσε να δημιουργήσει ανάφλεξη και έκρηξη.

Ταυτόχρονα εξετάζεται το υλικό από τις κάμερες που δείχνουν την πορεία του οχήματος και έχουν καταγράψει τη στιγμή που τυλίχτηκε στις φλόγες.

Η σύζυγος φέρεται να αναγνώρισε τα τιμαλφή του Π. Μαυρίκου

Η σύζυγος του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου κλήθηκε και, σύμφωνα με πληροφορίες, αναγνώρισε τα τιμαλφή που φορούσε ο σύζυγός της ο οποίος τις τελευταίες ημέρες οδηγούσε το πολυτελές Porsche Cayenn και το οποίο νωρίτερα τυλίχθηκε στις φλόγες στην Αττική Οδό με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί ο οδηγός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες άντρες της ΕΛΑΣ αναζητησαν από τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου τον ιδιοκτήτη του οχήματος που είναι η σύζυγος του Π. Μαυρίκου. Σε επικοινωνία μαζί της τους είπε ότι το όχημα το οδηγούσε τις τελευταίες ημέρες ο σύζυγος της.

Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες τόσο των αντρών της ΕΛΑΣ όσο και της συζύγου στον Παναγιώτη Μαυρίκο ώστε να λυθεί το μυστήριο αν οδηγός του οχήματος είναι ο ίδιος ή κάποιος συνεργάτης του που του είχε παραχωρήσει το όχημα απέβησαν άκαρπες.

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι η σύζυγος του Π. Μαυρίκου κλήθηκε και αναγνώρισε τα τιμαλφή που φόραγε ο άντρας της.

Ωστόσο, αξιωματικοί της ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι η ταυτοποίηση της σορού θα γίνει εφόσον υπάρχουν αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης με DNA ενώ αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη στην Αττική Οδό που οδήγησε στην ανάφλεξη του οχήματος.

Όπως έγινε γνωστό από αρμόδιο αξιωματικό, τον οποίο επικαλείται το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, στο βίντεο από την κάμερα της Αττικής Οδού φαίνεται ότι το πολυτελές τζιπ σταματάει στην άκρη του δρόμου, στην αριστερή πλευρά του ρεύματος κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, ενώ έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

Σύμφωνα με μία μαρτυρία στους άνδρες της Τροχαίας, οι οποίοι έφτασαν πρώτοι στο σημείο, το όχημα πήρε φωτιά εν κινήσει και στη συνέχεια σταμάτησε αριστερά όπου ακούμπησε στο στηθαίο, με αποτέλεσμα, πιθανότατα, να εγκλωβιστεί ο οδηγός και να βρει τραγικό θάνατο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια (vid)

Peristeri News

Leave a Comment