PeristeriNews.gr
Lifestyle

Σταρ, διάσημες και μοντέλα χωρίς μακιγιάζ


Φωτογραφίες και selfies ηθοποιών, μοντέλων και διασημοτήτων χωρίς μακιγιάζ έχουν κατακλύσει τα τελευταία χρόνια το Instagram και τα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Είναι γυναίκες που αρνούνται με γενναιότητα τα συμβατικά πρότυπα ομορφιάς, ακόμη κι αν διακινδυνεύουν να εκτεθούν υπέρ μιας πιο γνήσιας, υγιεινής εικόνας.

Η φωτογραφία χωρίς καλλυντικά «διαβάζεται» ως μια τολμηρή δήλωση εναντίον των περιοριστικών προτύπων ομορφιάς.

Ωστόσο υπάρχει και ο αντίλογος ότι οι γυναίκες στις περισσότερες φωτογραφίες δεν φαίνονται ανατρεπτικές, εξακολουθούν να είναι κλασικά ελκυστικές και φωτογραφίζονται σε ελεγχόμενο φωτισμό για να φαίνονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο: ωραίες.

Το μήνυμα της αυτοαποδοχής και της αυτοπεποίθησης είναι αναμφισβήτητα θετικό, η μέθοδος είναι αμφισβητήσιμη, αναφέρεται σε δημοσίευμα του dailycal.

Στην ιταλική εφημερίδα «Corriere della Sera» πάντως έχει δημοσιευθεί ένα μεγάλο φωτογραφικό αφιέρωμα σε ηθοποιούς, μοντέλα και διασημότητες που τόλμησαν να φωτογραφηθούν χωρίς μακιγιάζ.

Κριστίνα Αγκιλέρα

Η τραγουδίστρια Κριστίνα Αγκιλέρα, 37 ετών, με ένα άγγιγμα μακιγιάζ φυσικού αποτελέσματος, είναι η πρωταγωνίστρια του περιοδικού «Paper Magazine». Το σχόλιο «hi mum» μπορεί να προκαλεί για λίγα δευτερόλεπτα σκέψεις ότι το πορτρέτο είναι της κόρης της, η οποία στην πραγματικότητα είναι μόνο τριών ετών. Απόδειξη του πώς μια φυσική εμφάνιση μπορεί να προκαλέσει ακόμη και τον χρόνο.

Ντρου Μπάριμορ και Κάμερον Ντιαζ

Τώρα πλέον δεν είναι μόνο μία τάση, αλλά ένα στυλ, μία επιλογή επικοινωνίας πολλών διασημοτήτων: η selfie χωρίς μακιγιάζ και η ανάρτησή της στο Instagram. Οι ηθοποιοί Ντρου Μπάριμορ και η Κάμερον Ντιαζ, οι πρώην «Άγγελοι του Τσάρλι» είναι φίλες «δέρμα με δέρμα» και τη φωτογραφία ανάρτησε η supersocial Ντρου, υποστηρίκτρια εδώ και χρόνια του φυσικού «χωρίς φίλτρα» στυλ. Αρκεί να ρίξει κάποιος μια ματιά στο προφίλ @drewbarrymore και θα απολαύσει hastag #nofilter #nomakeup.

Πενέλοπε Κρουζ

Τη selfie χωρίς μακιγιάζ και χωρίς παραπλάνηση προτιμά και η Πενέλοπε Κρουζ, 44 ετών. Από τη φωτογραφία με καπέλο σε διακοπές έως την εμφάνισής της στις Κάννες το 2018 κερδίζει σε μαγνητισμό χωρίς να ταράζει. Είναι η δύναμη του smokey eye και του σωστού styling.

Σάρον Στόουν

Η Σάρον Στόουν είναι ένα σύμβολο του σεξ και στα 60 και χωρίς μακιγιάζ. Την ημέρα που γιόρταζε τα 60α γενέθλιά της, τον περασμένο Μάρτιο, ανάρτησε φωτογραφία χωρίς φίλτρα και χωρίς μακιγιάζ στον λογαριασμό της στο Instagram με τους 700.000 ακολούθους.

Έλεν Μίρεν

Χρειάζεται θάρρος να βγάλεις μία selfie χωρίς μακιγιάζ σε ηλικία 72 ετών. Αλλά η εμβληματική Έλεν Μίρεν δεν φοβάται τίποτα. Ούτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στον λογαριασμό της στο Instagram με τους 390.000 ακόλουθους δημοσίευσε φωτογραφία χωρίς make up παρέα με τους επαγγελματίες της ομορφιάς έτοιμους να την βάψουν για το κόκκινο χαλί των Όσκαρ. Σχόλια; Μόνο 1.000 κομπλιμέντα.

Ελιζαμπέτα Κανάλις

Η Ιταλίδα, ηθοποιός και παρουσιάστρια, Ελιζαμπέτα Κανάλις δημοσίευσε κάποια βίντεο στα οποία είναι στο αυτοκίνητο χωρίς μακιγιάζ με αναστατωμένα μαλλιά. «Sexy; Μου λείπει ο make-up artist και ο κομμωτής» παραπονέθηκε αστειευόμενη. Δεν υπάρχει πραγματικός λόγος να φοβάται: δεν χρειάζεται φίλτρα για να γίνει ακόμη πιο όμορφη.

Ιζαμπέλ Γκουλάρτ

Από κορίτσι της διπλανής πόρτας… Άγγελος της Victoria’s Secret, το supermodel από τη Βραζιλία Ιζαμπέλ Γκουλάρτ φαίνεται πολύ διαφορετική με και χωρίς μακιγιάζ.

Αλίσια Κις

Η απόφαση να μην νοιάζομαι για το μακιγιάζ ήταν η ισχυρότερη, δυνατότερη, απελευθερωτική και ειλικρινά όμορφη εμπειρία που βίωσα, ανέφερε η Αλίσια Κις για την επιλογή της να μην φοράει πλέον make up.

Κάποια στιγμή η θέση της τραγουδίστριας έγινε viral και πολλές σταρ εισέβαλαν στο Instagram με τις φωτογραφίες τους χωρίς μακιγιάζ με το #nomakeupmovement.

Αντριάνα Λίμα, Μπέλα Χαντίντ, Τζίτζι Χαντίντ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Χάιντι Κλουμ, Νταϊάν Κρούγκερ, Σίντι Κρόφορντ, Κάρα Ντελεβίν, Μπαρ Ραφαέλι, Αλέξα Τσανγκ, Ντάουτσεν Κρους, Τζένιφερ Άνιστον, Γκουέν Στέφανι, Ντέμι Λοβάτο, Μπιγιονσέ, Μισέλ Χουνζίκερ, Αννα-Λιν ΜακΚορντ, Κατ Ντένινγκς, Χίλαρι Κλίντον, Πάμελα Άντερσον, Αντέλ, Σοφί Μαρσό, Σοφία Βεργκάρα, Κέιτι Πέρι, Ρίτα Όρα, Κέιτι Χολμς, Σιένα Μίλερ, Κέιτ Χάτσον, Τζέσικα Μπίελ, Εύα Μέντες, Τζούλιαν Μουρ.

Όμορφες γυναίκες, που δεν φοβούνται να δείξουν τους μαύρους κύκλους, τα ατημέλητα μαλλιά και τις ατέλειες, «τόσο φυσικές».

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment