PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων


Ευχές για το νέο έτος αντάλλαξε με τους πολιτικούς αρχηγούς στο Προεδρικό Μέγαρο ο Κάρολος Παπούλιας.

Ευχές για το νέο έτος αντάλλαξε με τους πολιτικούς αρχηγούς στο Προεδρικό Μέγαρο ο Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος, όταν οι δημοσιογράφοι του επισήμαναν πως προκάλεσε αίσθηση το μήνυμά του, σημείωσε ότι είπε αυτά που αισθάνεται και αυτά που πρέπει να γίνουν.

Σε ερώτηση αν φοβάται κοινωνικές αντιδράσεις, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι παρόλο που υποφέρουν τα ασθενέστερα στρώματα του ελληνικού λαού, έχουν καταλάβει ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

“Πρέπει να βαδίσουμε αυτό το δρόμο. Και βλέπετε γι’αυτό και έχουν μια επιμονή, που είναι ό,τι θαυμάζω. Αλλά από την άλλη μεριά επειδή έχω περάσει κι εγώ δύσκολες περιόδους στη ζωή μου, ο ελληνικός λαός τις αντιμετώπισε αυτές τις περιόδους με μεγάλο θάρρος και με την ελπίδα ότι το αύριο θα είναι καλύτερο”, συνέχισε και τόνισε: “Και νομίζω ότι αυτό γίνεται και σήμερα, παρόλο που οι κρατούντες πρέπει οπωσδήποτε να διευκολύνουν αυτή την ανοχή που τους δίνει ο ελληνικός λαός. Και όταν λέω να διευκολύνουν είναι ότι πρέπει οπωσδήποτε να ενισχύσουν οικονομικά, τουλάχιστον, τα χαμηλότερα εισοδήματα”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment