PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στήριξε την αγορά στο Περιστέρι το Ε.Ε.Α. – Διανομή αντισηπτικών και μασκών (video)


Σε διανομή εκατοντάδων αντισηπτικών και προστατευτικών μασκών στο Περιστέρι προχώρησε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Με την παρουσία του προέδρου του ΕΕΑ, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου αλλά και του Δημάρχου Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη από νωρίς το πρωί της Παρασκευής μέλη του ΔΣ και εκπρόσωποι του Δήμου Περιστερίου μοίρασαν υλικά προστασίας.

Η διανομή ξεκίνησε από την περιοχή του Αγίου Ιεροθέου και συγκεκριμένα στην τοπική αγορά της γειτονιάς μεταξύ των οδών Αγίου Ιεροθέου, Σικάγου, Ιωαννίνων και άλλων.

Στο πλαίσιο της στήριξης των επαγγελματιών το Επαγγελματικό Επιμελητήριο μοίρασε μάσκες και αντισηπτικά σε όλα τα καταστήματα είτε αυτά αφορούσαν εμπόριο είτε εστίαση με τους εκπροσώπους του να περνάνε πόρτα-πόρτα το κάθε μαγαζί.

Σ. Σταυρούλιας: To Ε.Ε.Α. στέκεται συνεχώς δίπλα στους ελέυθερους επαγγελματίες

Για το πλαίσιο της στήριξης του ΕΕΑ στις επιχειρήσεις και τη δράση της δωρεάν διανομής αντισηπτικών μίλησε στο PeristeriNews.gr ο πρόεδρος της επιτροπής λογιστών του ΕΕΑ και μέλος του Δ.Σ., Σπύρος Σταυρούλιας.

Σύμφωνα με τον κ. Σταυρούλια οι δράσεις του επιμελητηρίου θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα σε περιοχές της Δυτικής Αθήνας και γενικότερα στην Αττική.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment