PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Στάση εργασίας των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση


Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν αύριο, Τρίτη, από τις 12:00 μέχρι το τέλος του ωραρίου οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν αύριο, Τρίτη, από τις 12:00 μέχρι το τέλος του ωραρίου οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στη 13:00 οι εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Κλαυθμώνος και την ίδια ώρα στο άγαλμα του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ- ΟΤΑ, το κυβερνητικό σχήμα μπορεί να άλλαξε, η αντιλαϊκή μνημονιακή πολιτική όμως παραμένει, εξακολουθεί να εφαρμόζεται και να διευρύνεται, πλήττοντας τον κόσμο της εργασίας, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους νέους, τα ευρύτερα λαϊκά και μεσαία κοινωνικά στρώματα.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ ανανεώνει το αγωνιστικό ραντεβού για την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της επετείου του Πολυτεχνείου, με προσυγκέντρωση στις 15:00 στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24 – πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα).

Τέλος, επαναλαμβάνει την πρότασή της προς τις τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις (ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ), αλλά και Ομοσπονδίες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, για την προκήρυξη πολιτικής απεργίας, με στόχο, όπως υπογραμμίζει, την αποτροπή της ψήφισης-κύρωσης της νέας δανειακής σύμβασης και των μέτρων που επιφέρει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment