PeristeriNews.gr
Media

Στάσεις εργασίας στο Alter


Απλήρωτοι εξακολουθούν να παραμένουν οι εργαζόμενοι στο Alter.

Απλήρωτοι εξακολουθούν να παραμένουν οι εργαζόμενοι στο Alter, όπως καταγγέλει η ΕΤΙΤΑ, κάνοντας λόγο για “απαράδεκττες και καταδικαστές συμπεριφορές”.

Η ΕΤΙΤΑ προχωράει από την Τετάρτη ως την Παρασκευή σε 4ωρες στάσεις εργασίας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ένωσης:

Σήμερα, 28 Φεβρουαρίου 2011 οι εργαζόμενοι στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER όχι μόνο είναι ακόμα απλήρωτοι αλλά όλο αυτό το διάστημα των κινητοποιήσεων δεν υπήρξε καμία ενημέρωση από την πλευρά της Διοίκησης . Όλες αυτές τις μέρες οι συνθήκες εργασίας των απλήρωτων εργαζομένων γίνονται όλο και πιο δύσκολες.

Παρατηρήθηκαν συμπεριφορές απαράδεκτες και καταδικαστέες σε εργαζόμενους (όπως της κ. Φούτρου και της κ. Πάνια) που μας θυμίζουν δουλεία και εργασιακό μεσαίωνα με τις ευλογίες δε της Διοίκησης του σταθμού η οποία και δεν πήρε θέση καταδικάζοντας τα γεγονότα.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν από όποια θέση κι αν βρίσκεται να στηλιτεύει την αξιοπρέπειά μας, να μας προσβάλλει και να μας αντιμετωπίζει ως όντα χωρίς σκέψη και βούληση.

Απαιτούμε να μας σέβονται.

Είμαστε όλοι κρίκοι της ίδιας αλυσίδας και δεν θα γίνουμε η αλυσίδα που θα μας δέσει χειροπόδαρα.

Συνεχίζουμε τις απεργιακές μας κινητοποιήσεις ξεκινώντας από 4ωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011 από ώρα 06.00π.μ. έως ώρα 10.00π.μ. της ίδιας μέρας, την Πέμπτη 3 Μαρτίου 24ωρη απεργία από ώρα 05.00π.μ. έως ώρα 05.00π.μ. της Παρασκευής 4 Μαρτίου 2011, την Παρασκευή 4 Μαρτίου, 4ωρη στάση εργασίας από ώρα 12.00 έως ώρα 16.00μ.μ. και το Σάββατο 5 Μαρτίου, 4ωρη στάση εργασίας από ώρα 14.00μ.μ. έως ώρα 18.00μ.μ., διεκδικώντας την καταβολή – εξόφληση των δεδουλευμένων δύο μηνών για τους τεχνικούς που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER.

Ζητάμε κατά την διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων όπως περνάει crowl ενημερώνοντας το τηλεοπτικό κοινό για τον σκοπό των κινητοποιήσεων.
ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους τεχνικούς στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER
μέλη μας και μη,
να μετάσχουν μαζικά και δυναμικά στις επόμενες κινητοποιήσεις

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Alter Ego απέκτησε τον τίτλο της «Ελευθεροτυπίας»

Peristeri News

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Leave a Comment