PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στάσεις εργασίας από Τετάρτη έως Παρασκευή στην τοπική αυτοδιοίκηση


Νέες κινητοποιήσεις εξήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΠ-ΟΤΑ), μετά και την αποχή της κατά το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η Ομοσπονδία συνεδρίασε εκ νέου με θέμα το πολυνομοσχέδιο και τη διάταξη που φέρνει η κυβέρνηση για την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών Καθαριότητας, Ηλεκτρολογικού  και Πρασίνου.

Αποφάσισε τελικά την κήρυξη τριήμερων κινητοποιήσεων, από Τετάρτη έως και Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, με 4ωρες στάσεις εργασίας σε όλες τις βάρδιες.

Καλεί όλα τα σωματεία μέλη της να κάνουν μέσα στο τριήμερο γενικές συνελεύσεις για να ενημερώσουν τους εργαζόμενους σχετικά με την επίμαχη διάταξη και τους κινδύνους που διατρέχουν όλοι οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ. Όπως σημειώνει, «είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι δήμαρχοι έχουν απαιτήσει αυτή τη διάταξη, όμως θα μας βρουν απέναντί τους. Καλούμε την κυβέρνηση να την αποσύρει άμεσα και να μιλήσει με τους εκπροσώπους των εργαζομένων για να βρεθεί λύση. Θα επιδιώξουμε συνάντηση με τον υπουργό για να συζητήσουμε το θέμα» αναφέρει η ΠΟΠ-ΟΤΑ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment