PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Σπ. Τζόκας: «Σε πρώτο πλάνο η αντιπλημμυρική θωράκιση της Δυτικής Αθήνας» (videos)


Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας μίλησε στο PeristeriNews.gr, κλείνοντας δυόμιση χρόνια θητείας, για σημαντικά θέματα που αφορούν την περιοχή μας.

Ο κ. Τζόκας δήλωσε έμπειρος πλέον με τα προβλήματα και τις καταστάσεις στη Δυτική Αθήνα και τόνισε πως με το κλείσιμο της πενταετούς θητείας της Περιφερειακής Αρχής όλοι μαζί θα έχουν βάλει ένα λιθαράκι για να λυθούν τα περισσότερα θέματα.

Αναφορικά με το Πάρκο Τρίτση ο Αντιπεριφερειάρχης χαρακτήρισε αναγκαία την χρηματοδότησή του αλλά και την επίβλεψή του από την επιτροπή που δημιουργήθηκε ώστε να βγει από το αδιέξοδο και την απαξίωση. Σχετικά με τη νέα Διοίκηση του Πάρκου εμφανίστηκε ιδιαίτερα θετικός λέγοντας πως θα βοηθήσει στη διάσωση του.

Ένα άλλο σημαντικό θέμα που ρωτήσαμε τον κ. Τζόκα αφορούσε τη συντήρηση του οδικού δικτύου της Δυτικής Αθήνας που βρίσκεται σε άθλια κατάσταση. Ο Αντιπεριφεριεάρχης τόνισε πως έχει ψηφιστεί κονδύλι από την Περιφέρεια το οποίο αναμένεται να αλλάξει την εμφάνιση των δρόμων το επόμενο διάστημα.

Σε πλάνο υλοποίησης έχει τεθεί και η αντιπλημμυρική προστασίας της Δυτικής Αθήνας σύμφωνα με τον κ. Τζόκα, ένα θέμα που όπως μας αποκάλυψε του προκαλεί τρόμο. Η αλήθεια είναι πως η επικινδυνότητα με ακραία καιρικά φαινόμενα ήταν μεγάλη και από την αρχή της θητείας του υπήρξε σημαντική η ανάγκη για έργα.

Οι διεκδικήσεις στο Ποικίλο όρος τέθηκαν ως θέμα στη συνέντευξή μας με τον Αντιπεριφερειάρχη, ο οποίος από την εμπειρία του ως Δήμαρχος της Καισαριανής τόνισε πως πρέπει να παρθεί μια πολιτική απόφαση και να ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο ζήτημα.

Κλείνοντας ο κ. Τζόκας αναφέρθηκε στη μεγάλη ιστορία που διακρίνει τη Δυτική Αθήνα και τα πολιτιστικά μνημεία που αναδεικνύουν την περιοχή μας και χρήζουν προσοχής. Μάλιστα ο Αντιπεριφερειάρχης αποκάλυψε πως έπεσε στην αντίληψη του θέμα του PeristeriNews.gr για την αρχαιότερη εκκλησία στην πόλη, η οποία έπειτα από όλες τις απαραίτητες ενέργειες θα μπει σε πορεία αναστύλωσης και αναπαλαίωσης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment