PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Σπουδαία ανατροπή και διπλό για τον Ατρόμητο στον Βόλο


Ο Ατρόμητος επέστρεψε από το 2-0 και με αντεπίθεση διαρκείας ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση (2-3), πετυχαίνοντας δεύτερη σερί νίκη.

H ομάδα της πόλης μας μπήκε σαν… κοιμισμένη στο «Πανθεσσαλικό» και με δύο όμορφα γκολ του Τόρες (7’, 36’) βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0.

Στο 39′ όμως έγινε το έναυσμα της μεγάλης ανατροπής και η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε. Ο Ανδρούτσος με υπέροχη ενέργεια μέσα στην περιοχή, ελίχθηκε αφήνοντας «άγαλμα» την αντίπαλη άμυνα και με ωραίο πλασέ μείωσε σε 2-1, ενώ η κατάσταση έγινε ακόμα καλύτερη για τον Ατρόμητο, καθώς ο Δημόπουλος ανέτρεψε τον Γούτα, την παράβαση υπέδειξε το VAR, αφού ο Γκορτσίλας έχασε μια πανεύκολη φάση και ο Μανούσος στο 45′ διαμόρφωσε το 2-2, πριν καν ολοκληρωθεί το ημίχρονο.

Έτσι, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου είχε λάβει τεράστια ψυχολογική ώθηση, ενώ ο Βόλος ήταν από τη δική του μεριά σαστισμένος, από την εντελώς απρόσμενη εξέλιξη που πήρε το παιχνίδι.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες ήταν σαφώς πιο μαζεμένες, αφού φαινόταν ότι αμφότερες φοβόντουσαν τον άγριο ρυθμό του πρώτου μέρους. Οι αποστάσεις των γραμμών τους ήταν μικρότερες και φυσικά οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, όχι μόνο ήταν λιγότερες, αλλά σχεδόν μηδαμινές.

Ωστόσο, στο 62′, ο Γιώργος Μανούσος με εξαιρετική ασίστ βρήκε τον Γιακουμάκη στην κίνηση κι αυτός παρά την πίεση από τον Μπασόνγκ, κατάφερε να πλασάρει τον Γκαραβέλη, κάνοντας το 3-2 και παράλληλα να πετύχει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Περιστεριωτών, στην πρώτη του παρουσία ως βασικός.

Στη συνέχεια, ο Ατρόμητος «έσβησε» το παιχνίδι και χωρίς ιδιαίτερο κόπο πήρε το τρίποντο που τον αφήνει να δουλέψει με πολύ μεγαλύτερη ηρεμία στη διακοπή εν όψει και του ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι.

Οι συνθέσεις:

Βόλος (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Λυράτζης, Δημόπουλος (45+1′ Διαμαντής), Μπασόνγκ, Φερράρι, Τσοκάνης, Ατιγιάτ (58′ Γέντρισεκ), Τόρες, Μπαλογιάννης, Μουνίθ (66′ Μυστακίδης), Μάντζης

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Μανδάς, Κιβρακίδης, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Μπαένα, Χαρίσης, Ανδρούτσος, Ρόσα (66′ Ουγκράι), Γιακουμάκης (86′ Ενσικουλού), Μανούσος (73′ Γκάλο)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment