PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Σπανός: «Δεν ακυρώνονται οι επιτυχίες μας από ένα παιχνίδι, τα καλύτερα στον Κάναντι»


Τον Νταμίρ Κάναντι αλλά και τους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου για τη φετινή πορεία της ομάδας ευχαρίστησε ο Γιώργος Σπανός σε ανακοίνωσή του, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Αυστριακό τεχνικό.

Η ανακοίνωση του ισχυρού άνδρα της ομάδας του Περιστερίου

Μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά ολοκληρώθηκε για την ομάδα μας με την επίτευξη του βασικού στόχου που είχαμε θέσει εξ’ αρχής.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές και όλους τους εργαζόμενους του Ατρομήτου καθώς και όλο τον κόσμο που στήριξε τη προσπάθεια μας στη διάρκεια της σεζόν, πετυχαίνοντας όλοι μαζί το στόχο της συμμετοχής μας στο Europa League για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και έκτη τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Μπορεί στο τελευταίο παιχνίδι να μην είχαμε το αποτέλεσμα που θα θέλαμε, αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν μπορεί να ακυρώσει τις επιτυχίες μιας ολόκληρης χρονιάς.

Για τον κ. Νταμίρ Κάναντι ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας με επιτυχίες ανάλογες σας αυτές που πέτυχε με την ομάδα μας αφού για εμάς παραμένει ένας πολύ καλός φίλος.

Κλείνοντας ξεκινάμε να χτίσουμε τον Ατρόμητο της νέας σεζόν και όλοι μαζί δίνουμε ραντεβού για το πρώτο ευρωπαϊκό ταξίδι που ξεκινάει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment