PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Σπανός: «Έχουμε περισσότερους εχθρούς και πρέπει να είμαστε συσπειρωμένοι – Ραντεβού την 1η Αυγούστου»


Το δικό του μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο Γιώργος Σπανός.

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου μίλησε για τη νέα σεζόν που περιμένει την ομάδα και τόνισε ότι όσο υπάρχει πρόοδος, τόσο αυξάνονται οι εχθροί και πρέπει να υπάρχει συσπείρωση, ενώ κάλεσε τους πάντες στο γήπεδο την 1η Αυγούστου για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Σε μία εβδομάδα ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. Ο πρώτος στόχος της ομάδας είναι γνωστός. Είναι να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Αυτό θέλουμε να κάνουμε. Στις 25 Ιουλίου το πρώτο παιχνίδι είναι εκτός έδρας και την Πέμπτη το βράδυ θα μάθουμε τον αντίπαλό μας, γιατί όπως γνωρίζετε το ζευγάρι είναι ανοιχτό μεταξύ των Σλοβάκων και των Πολωνών. Και την 1η Αυγούστου θα δώσουμε ραντεβού όλο το Περιστέρι στο Δημοτικό Στάδιο του Περιστερίου, όλοι μαζί, όλοι η οικογένεια της ομάδας.

Αν λείπετε, να κάνετε ένα διάλειμμα από τις διακοπές σας και να έρθετε να στηρίξετε την προσπάθειά μας, για να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά πράγματα. Γνωρίζετε ότι ο Ατρόμητος τα τελευταία χρόνια έχει καταξιωθεί στην συνείδηση των Ελλήνων φιλάθλων, ως μια υγιής δύναμη στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αυτό που χρειάζεται -γιατί όσο είσαι ψηλά τόσο περισσότερους «εχθρούς» έχεις- είναι να είμαστε όλοι συσπειρωμένοι, όλη η οικογένεια του Ατρόμητου να είμαστε μαζί. Θα περάσουμε χαρές, θα περάσουμε πίκρες, αλλά στον τελικό προορισμό θα φτάσουμε και θα φτάσουμε νικητές, όπως κάνουμε πάντα.

Φέτος έχουμε ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Έχουν αλλάξει οι συνθήκες. Υπάρχουν πλέι οφ, υπάρχουν ομάδες οι οποίες έχουν ενισχυθεί και εμείς θεωρούμε πως έχουμε ενισχυθεί».

Για το ρόστερ του Ατρόμητου: «Έχουμε παίκτες ποιοτικούς και αυτούς που ήρθαν αλλά και τα παιδιά που έχουν μείνει από πέρυσι θα συνθέσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Χρειάζεται χρόνος για να αποκτηθεί η ανάλογη χημεία και να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Όλοι μαζί να στηρίξουμε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Για αυτή την μεγάλη πρόκληση που έχουμε μπροστά μας σε μία εβδομάδα δουλεύουμε όλη την χρονιά, όποτε πρέπει να δώσουμε το 120 τοις εκατό για να περάσουμε.

Σεβόμαστε τους πάντες και δε μας φοβίζει κανένας αντίπαλος, όποιος και να είναι. Έχουμε ποιότητα και όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Να μιλήσουμε για την ιδέα του Ατρόμητου από σπίτι σε σπίτι από γειτονιά σε γειτονιά, να φέρουμε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε στο γήπεδο και να ξέρετε πως όσο μεγαλώνει η ομάδα και όσο μεγαλύτερη στήριξη έχει, τόσο καλύτερα θα πηγαίνει».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment