PeristeriNews.gr
Συνταγές

Σουβλάκια μανιταριών


Μια νηστίσιμη συνταγή με νόστιμα σουβλάκια μανιταριών με σκόρδο και βαλσάμικο.

Υλικά

1 κιλό λευκά μανιτάρια
3 σκελίδες σκόρδο
2 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
1/2 ματσάκι φρέσκο θυμάρι
ρίγανι
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
ξυλάκια για σουβλάκια

Εκτέλεση

– Φτιάξτε τη μαρινάδα σας. Ψιλοκόψτε το σκόρδο, και βάλτε το σε ένα μπολ μαζί με όλα τα υλικά.

– Κόψτε τα μανιτάρια στη μέση και βάλτε τα μέσα στη μαρινάδα που ετοιμάσατε. Ανακατέψτε τα και αφήστε τα για περίπου μισή ώρα.

– Έπειτα, πάρτε τα ξυλάκια και περάστε τα μανιτάρια σας. Ψήστε τα ή στο γκριλ του φούρνου ή στην ψηστιέρα σας ή στη σχάρα.

– Ψήστε τα για περίπου 5 λεπτά από την κάθε πλευρά.

Tip

Προαιρετικά μπορείτε να τα πασπαλίσετε με λίγο φρέσκο μαϊντανό όταν τα βγάλετε από τη φωτιά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πώς να φτιάξετε Paloma

Peristeri News

Μπακαλιάρος στο φούρνο

Peristeri News

Σπετσοφάι με χωριάτικο λουκάνικο

Peristeri News

Leave a Comment