PeristeriNews.gr
Lifestyle

Σοκ στα γυρίσματα της ταινίας «Fast & Furious 9»


Ένας σοβαρός τραυματισμός διέκοψε τα γυρίσματα της γνωστής ταινίας.

Με σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο κασκαντέρ του Βιν Ντίζελ, όταν κατά τα γυρίσματα σκηνής για την ταινία «Fast & Furious 9», έσπασε ο ιμάντας που τον κρατούσε και έπεσε με το κεφάλι από ύψος 10 μέτρων.

Ο κασκαντέρ Τζο Γουάτς (Joe Watts), ο οποίος έχει συμμετάσχει και σε άλλες μεγάλες παραγωγές («Star Wars: The Last Jedi», «Spider-Man: Far From Home», «Game of Thrones»), νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας και σε τεχνητό κώμα, μία διαδικασία στην οποία είχε υποβληθεί τις πρώτες ημέρες του σοβαρού τραυματισμού του και ο πιλότος της Formula 1 Μίκαελ Σουμάχερ.

Ο Βιν Ντίζελ έφτασε αμέσως στο σημείο του ατυχήματος, σε κατάσταση σοκ. Τον συνόδεψε στο νοσοκομείο και παρέμεινε εκεί για αρκετές ώρες… Σε κατάσταση σοκ είναι και η αρραβωνιαστικιά του Ουάτς, Τίλι Πάουελ, η οποία είναι, επίσης, κασκαντέρ. Η ίδια ενημέρωσε μέσω των social media τους φίλους και τους φαν του ότι «βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση».

Ο κασκαντέρ, που χρησιμοποιείται αντί του 52χρονου ηθοποιού στις επικίνδυνες σκηνές, έπεσε μέσα στα στούντιο της Warner Bros στο Χερτφορτσάιρ. Ελικόπτερο κατέφθασε στο στούντιο και μετέφερε τον τραυματία στο Βασιλικό Νοσοκομείο του Λονδίνου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment