PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Σοκ με Μανούσο, τρεις εβδομάδες εκτός!


Πολύ άσχημα εξελίχθηκε η σημερινή προπόνηση του Ατρόμητου, η προτελευταία πριν από την ολοκλήρωση της προετοιμασίας για το ματς με τον ΠΑΟΚ, καθώς νοκ-άουτ τέθηκε ο Γιώργος Μανούσος.

Ο έμπειρος επιθετικός σε μια διεκδίκηση στο σημερινό πρόγραμμα, αποχώρησε τραυματίας. Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε μαγνητική και εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας κ. Πισκοπάκη. Η γνωμάτευση αναφέρει κάκωση και οίδημα στο γόνατο με αποτέλεσμα η επιστροφή του Μανούσου να υπολογίζεται σε 3 εβδομάδες.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι ακόμα χειρότερο για μεθαυριανό ματς, καθώς δεν υπολογίζεται ούτε ο Αμρ Ουάρντα και έτσι οι μεσοεπιθετικές λύσεις περιορίζονται αισθητά, αφού και ο Βασιλείου για ακόμα μια μέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Εξάλλου, επαγγελματικά συμβόλαια υπέγραψαν οι Στέφανος Στρούγγης και Νίκος Λαζαρίδης. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις ακαδημίες και προπονούνταν από το καλοκαίρι και με την Αντρική ομάδα του Ατρόμητου υπέγραψαν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Ο Στρούγγης θα πάρει το νο. 29 και ο Λαζαρίδης το νο. 30.

Για αύριο έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια για την επιλεγμένη αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, γεύμα και αναχώρηση για το αεροδρόμιο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment