PeristeriNews.gr
Διεθνή

Σοκ: Βρέθηκαν σε σακούλες 5 ανθρώπινα κεφάλια!


Σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπροσώπου της αστυνομίας στην πόλη Τορεόν του Μεξικού πέντε άνθρωποι δολοφονήθηκαν με φρικτό τρόπο από συμμορίες που διακινούν ναρκωτικά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπροσώπου της αστυνομίας στην πόλη Τορεόν του Μεξικού πέντε άνθρωποι δολοφονήθηκαν με φρικτό τρόπο από συμμορίες που διακινούν ναρκωτικά καθώς οι δράστες τους αποκεφάλισαν και έβαλαν τα κεφάλια τους σε μαύρες σακούλες.

Μαζί με τα κομμένα ανθρώπινα κεφάλια βρέθηκαν απειλητικά μηνύματα –κάτι που συνηθίζουν οι εκτελεστές των καρτέλ των ναρκωτικών στο Μεξικό, κάτι που σημαίνει ότι οι δολοφονίες εντάσσονται στις σύγκρουσεις συμμοριών, είπε ο εκπρόσωπος.

Πάνω από 50.000 άνθρωποι, σύμφωνα με τους ανεπίσημους υπολογισμούς μεξικανικών ΜΜΕ, έχουν σκοτωθεί στο Μεξικό από το 2006, όταν η κυβέρνηση του συντηρητικού προέδρου Φελίπε Καλδερόν κήρυξε το λεγόμενο πόλεμο εναντίον των καρτέλ των ναρκωτικών, κινητοποιώντας δεκάδες χιλιάδες άνδρες του στρατού.

Ο εκπρόσωπος είπε ότι στην Τορεόν, μια βιομηχανική πόλη περίπου 650.000 κατοίκων, βρέθηκαν επίσης δύο σοροί.

Η Τορεόν, που σπαράσσεται από τη βία των συμμοριών, συνορεύει με την πολιτεία Ντουράνγκο, όπου κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια το καρτέλ της Σιναλόα, υπό τον Χοακίν “Ελ Τσάπο” (“Κοντούλη”) Γκουσμάν, τον πιο καταζητούμενο κακοποιό στο Μεξικό.

Η οργάνωση του Γκουσμάν βάλλεται το τελευταίο διάστημα τόσο από το αντίπαλο καρτέλ των Zetas, μια συμμορία που ίδρυσαν πρώην μέλη των ειδικών δυνάμεων, αλλά και τις διωκτικές αρχές, που έχουν προβεί σε επιδρομές, κατασχέσεις και πολλαπλές συλλήψεις ανθρώπων του τους τελευταίους μήνες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Ένταση στις Βρυξέλλες με αγρότες να σπάνε κιγκλιδώματα της αστυνομίας

Peristeri News

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου

Peristeri News

Leave a Comment