PeristeriNews.gr
Uncategorized

Σοκαριστική εικόνα του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ με κρεμασμένη ταμπέλα


Σοκάρει η φωτογραφία του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ, Δημήτρη Μπουραντώνη, ο οποίος την Πέμπτη δέχθηκε επίθεση στο γραφείο του από κουκουλοφόρους.

Την Παρασκευή, σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναρτήθηκε φωτογραφία που δείχνει σοκαρισμένο τον πρύτανη να δέχεται τραμπούκικη επίθεση, ενώ οι βάνδαλοι του κρέμασαν από τον λαιμό ταμπέλα που έγραφε «αλληλεγγύη στις καταλήψεις».

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στη φωτογραφία, ο ένας κουκουλοφόρος κρατά με το ζόρι τον πρύτανη στην καρέκλα και ο άλλος του περνάει την ταμπέλα στο λαιμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κουκουλοφόροι έπιασαν τον Πρύτανη απo τον λαιμό απειλώντας ακόμα και τη ζωή του και στη συνέχεια διέλυσαν τα πάντα στο γραφείο του .

Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε η «Πρωτοβουλία μαχητικής αλληλεγγύης».

Μ. Χρυσοχοϊδης: Θα επικηρυχθούν οι δράστες

«Οι δράστες θα επικηρυχθούν. Η απάντηση είναι μία και μοναδική. Όπως και με τη Χρυσή Αυγή ο φασισμός δεν θα περάσει», τονίζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, σε δήλωσή του σχετικά με τον προπηλακισμό του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών από άγνωστους δράστες μέσα στο γραφείο του.

«Η Ελλάδα ανατριχιάζει», σημειώνει ακόμη ο κ. Χρυσοχοϊδης. «Από τον προπηλακισμό ενός πρύτανη και την ανάρτηση φωτογραφίας, που τον δείχνει καταβεβλημένο με μια επιγραφή σαν θηλιά που βρωμίζει τη λέξη αλληλεγγύη. Ταμπέλες κρέμαγαν οι χιτλερικοί στους Εβραίους και στους αντάρτες.

Οι δημοκράτες αγανακτούν. Όσοι τους ανέχονται, όσοι τους ανέχθηκαν καιρός να αναθεωρήσουν και να θυμώσουν».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 15/2

Peristeri News

Ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Σι Τζινπίνγκ

Peristeri News

ΣΥΡΙΖΑ για Νέα Φιλαδέλφεια: Ο Γ. Οικονόμου θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί

Peristeri News

Leave a Comment