PeristeriNews.gr
Διεθνή

Σκότωσε το αφεντικό και την οικογένεια του επειδή τον απέλυσαν!


Ισόβια κάθειρξη σε σερβιτόρο που σκότωσε την οικογένεια του αφεντικού του, ανάμεσα τους ήταν και ένα βρέφος, γιατί τον απέλυσαν.

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε από ισραηλινό δικαστήριο σερβιτόρος που σκότωσε το αφεντικό του και πέντε μέλη της οικογένειάς του – ανάμεσα τους και ένα βρέφος.

Αναλυτικότερα, το 2009 ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου απέλυσε τον Ντάμιαν Κέρλικ κατηγορώντας τον ότι έκλεβε αλκοόλ. Οργισμένος με την απόλυση του ο Κέρλικ ζλητησε από την σύζυγο του που εργαζόταν στο ίδιο εστιατόριο να κλέψει τα κλειδιά του σπιτιού του εστιάτορο, κάτι που εύκολα έκανε.

Ο Ντάμιαν Κέρλικ κατάφερε αργά τη νύχτα να μπει στο διαμέρισμα του πρώην εργοδότη του, όταν η οικογένεια κοιμόταν και δολοφόνησε έξι άτομα χτυπώντας με μανία με μαχαίρι.

Τον Νοέμβριο το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 39χρονο Κέρλικ για τη στυγνή δολοφονία του πρώην αφεντικού του, της συζύγου του, των δύο παιδιών τους, ηλικίας τεσσάρων μηνών και τριών ετών, και των παππούδων. Σήμερα το δικαστήριο του επέβαλε έξι φορές ισόβια και έτσι δεν θα αποφυλακιστεί ποτέ. Η σύζυγος του εκτίει ήδη ποινή κάθειρξης 13 ετών για συνέργεια στο έγκλημα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Γαλλία: Κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην άμβλωση

Peristeri News

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Leave a Comment