PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Σκορ πρόκρισης για τους «8» του Κυπέλλου ο Ατρόμητος


Την πρόκριση στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ουσιαστικά ο Ατρόμητος από το πρώτο ματς των «16» απέναντι στο Βόλο.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη επικράτησε με 3-0 στο Πανθεσσαλικό, γεγονός που την καθιστά το απόλυτο φαβορί ενόψει της ρεβάνς της προσεχούς Τρίτης (14/01, 17:15) επί περιστεριώτικου εδάφους.

Το ντεμπούτο του Αλμπέρτο Γκαγιέγκο στον πάγκο των Θεσσαλών αποδείχθηκε «εφιαλτικό», καθώς οι γηπεδούχοι δέχτηκαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό από τον Γούτα στο 2ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Ούμπιδες.

Οι Βολιώτες απείλησαν με ισοφάριση στο 9΄, με τον Μέγερι να νικά τον Μουνίθ στο τετ-α-τετ που είχαν.

Στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν (είχαν δύο καλές στιγμές με τον Τόρες στο 49΄ και 62΄), ωστόσο, στο 63΄ ο Βέλλιος έδωσε σαφές πλεονέκτημα πρόκρισης στον Ατρόμητο διπλασιάζοντας τα γκολ της ομάδας του.

Τη «χαριστική βολή» στον Βόλο έδωσε ο ίδιος παίκτης στο 73΄, μετά από παράλληλη μπαλιά του Χαρίση, γράφοντας με προβολή στο δεύτερο δοκάρι το 3-0.

Βόλος (Αλμπέρτο Γκαγιέγκο): Μελισσάς, Ντεντάκης, Φεράρι, Τσοκάνης (57′ Γέντρισεκ), Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Τόρες, Οικονόμου, Ράφαελ (72′ Μάντζης), Διαμαντής, Μπαλογιάννης (46′ Μαξ)

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Κιβρακίδης, Καχίλα, Γούτας, Ταλόσα, Χαρίσης, Μπαένα, Ούμπιδες (75′ Ανδρούτσος), Νταβιώτης (65′ Γκάλο), Γιακουμάκης, Βέλλιος (85′ Μανούσος)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment