PeristeriNews.gr
Πολιτική

Σκληρά φορολογικά μέτρα


Η κυβέρνηση ετοιμάζει νέα σκληρά φορολογικά μέτρα, προειδοποίησε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς κατά την περιοδεία του στην αγορά του Χαλανδρίου.

Επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε ότι ετοιμάζει νέα σκληρά φορολογικά μέτρα, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος πραγματοποίησε περιοδεία στο Χαλάνδρι.

Στη σύντομη ομιλία του, στο δημαρχείο Χαλανδρίου, ο κ. Σαμαράς τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ προετοιμάζει την κοινωνία για νέα φορολογικά μέτρα, με καινούργια καταιγίδα, λουκέτα, ασφυξία, ανεργία.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, κάλεσε και πάλι τους πολίτες στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να στηρίξουν το πρόγραμμα της ΝΔ, το οποίο, όπως είπε, οδηγεί στην ανάπτυξη, και να καταψηφίσουν την πολιτική του ΠΑΣΟΚ.

“Το δικό μας το αντίδοτο είναι η ανάπτυξη”, τόνισε ο κ. Σαμαράς εκφράζοντας την εκτίμηση πως “ο ελληνικός λαός τη σημαία της ανάπτυξης θα υψώσει και θα δείξει “κόκκινη κάρτα” στο ΠΑΣΟΚ και στα λανθασμένα μέτρα στα οποία επιμένει”.

Στη συνομιλία που είχε με τον απερχόμενο δήμαρχο και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη της ΝΔ, Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο, ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία του Βασίλη Κικίλια, ενώ ζήτησε από τον υποψήφιο της ΝΔ για το δήμο Χαλανδρίου κ. Κουράση να προσεχθεί ιδιαίτερα το ζήτημα του σχεδίου πόλης αλλά και της εμπορικής δραστηριότητας, καθώς το Χαλάνδρι είναι η καρδιά του εμπορίου, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, ο κ. Σαμαράς.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, στη συνέχεια, επισκέφθηκε καταστήματα και συνομίλησε με κατοίκους στην αγορά του Χαλανδρίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Leave a Comment