PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σκλαβενίτης: Επεκτείνονται οι δραστηριότητες


Διευρύνει το εύρος των δραστηριοτήτων της η «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη», όπως προκύπτει από τις αποφάσεις της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετοχών της εταιρείας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 2 Μαϊου, με αντικείμενο την προσθήκη δραστηριοτήτων, οι οποίες περιλαμβάνουν και την ίδρυση και λειτουργία σχολών και κέντρων διά βίου μάθησης.

Όπως αναγράφεται στο καταστατικό, η επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας αφορά και «την ίδρυση, οργάνωση και λειτουργία σχολών και κέντρων διά βίου μάθησης (επιπέδου ένα και δύο) επαγγελμάτων σχετιζόμενων με το λιανικό εμπόριο.

  •  Έκδοση διακίνηση και εμπορία βιβλίων, φυλλαδίων, περιοδικών και εκπαιδευτικών βοηθημάτων.
  •  Η διοργάνωση πάσης φύσεως εκπαιδευτικών σεμιναρίων, ημερίδων, συνεδρίων καθώς και ο σχεδιασμός, υλοποίηση και διαχείριση εκπαιδευτικών προγραμμάτων που απευθύνονται σε εργοδότες, αυτοαπασχολούμενους, εργαζομένους ή ανέργους».

Η ανακοίνωση δεν διευκρινίζει εάν η επέκταση των δραστηριοτήτων αφορά επιμορφωτικές δράσεις για τους εργαζομένους (υπό τη μορφή επιμορφωτικών σεμιναρίων) ή ευρύτερους στόχους για επέκταση της παρουσίας του ομίλου και στον εκπαιδευτικό χώρο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment