PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σκέψεις να μην λειτουργήσει ο θερινός κινηματογράφος στο Περιστέρι


Έκδηλη είναι η ανησυχία των ιδιοκτητών του Cine Πέραν στο Περιστέρι με τα μέτρα που ανακοινώνονται για τη λειτουργία των θερινών κινηματογράφων.

Με ανάρτησή τους στην επίσημη σελίδα του κινηματογράφου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν ότι έπειτα από τη σημερινή συνέντευξη τύπου της Υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, το πιο πιθανό είναι ο καταπράσινος κήπος του Cine Πέραν να μην ανοίξει φέτος.

Οι βασικοί προβληματισμοί που υπάρχουν είναι του ότι ο θερινός κινηματογράφος από την 1η Ιουνίου θα πρέπει να λειτουργήσει με 40% των καθισμάτων με 100% ενοίκιο στο Δήμο Περιστερίου και με μειωμένες ταινίες. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ιδιοκτήτες του Cine Πέραν ο παραπάνω συνδυασμός μπορεί να λειτουργήσει μόνο για όσους έχουν ιδιόκτητους κινηματογράφους.

Οι καταστροφικές συνέπειες που επέφερε η πανδημία δεν θα μπορούσαν να μην έχουν πλήξει και το χώρο του πολιτισμού αφού ως γνωστόν ο κινηματογράφος «Φοίβος» σταμάτησε πριν από την καθιερωμένη ημερομηνία τη λειτουργία του ενώ και το Cine Πέραν αντιμετωπίζει προβλήματα.

Αναμένεται να δούμε ποιες είναι οι κινήσεις που θα γίνουν από τη διοίκηση του Δήμου Περιστερίου ώστε το θερινό σινεμά της πόλης να μπορέσει να λειτουργήσει και φέτος έστω και με αυστηρά μέτρα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο

Peristeri News

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Leave a Comment