PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Σκέψεις για απομάκρυνση του Κάναντι στον Ατρόμητο


Ο αποκλεισμός από το κύπελλο Ελλάδας το απόγευμα της Τετάρτης φαίνεται πως έφτασε τον κόμπο στο χτένι για τη διοίκηση του Ατρομήτου.

Η Περιστεριώτικη ομάδα βρέθηκε να χάνει 0-3 μόλις στο 13’ και ενώ είχε το προβάδισμα για την πρόκριση από το πρώτο ματς στα Ιωάννινα έχοντας αποσπάσει ισοπαλία με 2-2.

Τελικά το 2-3 που αποτέλεσε και το τελικό σκορ με δυο γκολ του Κωτσόπουλου δεν ήταν ικανό να σώσει την κατάσταση. Περισσότερο πάντως προβλημάτισε η εικόνα της ομάδας και ειδικότερα η τακτική προσέγγιση του Νταμίρ Κάναντι που με τις επιλογές του κατάφερε να δώσει στον ΠΑΣ μια απροσδόκητα εύκολη πρόκριση.

Ξεκινώντας από την επιλογή να αφήσει παίκτες όπως ο Γούτας και ο Σάλομον στον πάγκο και λίγο αργότερα στο δεύτερο ημίχρονο να βγάλει εκτός τους Ραμπέγιο και Χαρίση παίζοντας με τρία καθαρά σέντερ φορ και ουσιαστικό μηδενικό κέντρο.

Ακόμα και οι λιγότεροι σχετικοί με το ποδόσφαιρο θα είδαν την ομάδα να προσπαθεί να φέρει τη μπάλα στην περιοχή με μεγάλες μπαλιές και τελικά να μην καταφέρνει τίποτα αφού οι αμυντικοί των Ιωαννίνων δεν δυσκολεύονταν να αμυνθούν στις μηδαμινές επικίνδυνες στιγμές της ομάδας.

Οπωσδήποτε το σημερινό παιχνίδι αποτελούσε το ματς της χρονιάς όπως εξελίχθηκε και ακόμα και σε αυτό με έναν φαινομενικά πιο ανίσχυρο αντίπαλο η ομάδα δεν κατάφερε να αποδείξει την ποιότητα και τη δυναμική του ρόστερ της.

Δεν ήταν όμως η μόνη φετινή αρνητική στιγμή και στην ουσία ο αγώνας που έφτασε το πράγμα στα άκρα.

Δεν είναι κρυφό στους κύκλους της ομάδας και στον κόσμο ότι οι φετινές επιλογές του Νταμίρ Κάναντι έχουν προκαλέσει κατά καιρούς ερωτηματικά και απογοήτευση.

Συχνές αλλαγές συστημάτων, συχνές αλλαγές προσώπων, μη δημιουργία κορμού και αγωνιστικής ετοιμότητας και άλλα πολλά με αποκλεισμούς παικτών και επιστροφή τους στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας.

Για όσους γνωρίζουν καλά τους ανθρώπους της ομάδας ξέρουν ότι στον κ. Κάναντι μπήκε μεγάλη πλάτη που ανάλογή της δύσκολα πρέπει να έχει απολαύσει άλλος προπονητής στον Ατρόμητο.

Φτάνοντας λοιπόν έξι αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας της Super League και ουσιαστικά στον πρώτο διπλό αγώνα του κυπέλλου εκτός στόχων και από τις δυο διοργανώσεις γίνεται κατανοητό ότι έχει χαθεί εκείνη η μαγεία της διετίας Κάναντι και πλέον ο Αυστριακός βρίσκεται μια ανάσα από την απομάκρυνση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment