PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Σημαντική ημερίδα με τον Δρ. Θάνο Ασκητή στον Δήμο Ιλίου


Πλούσια τροφή για προβληματισμό προσέφερε η ημερίδα με θέμα «Συναισθηματική και σεξουαλική ανάπτυξη του παιδιού και του εφήβου» που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Δημαρχείο Ιλίου, την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015, με κεντρικό ομιλητή τον Νευρολόγο Ψυχίατρο, διδάκτωρ της Ψυχιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών Δρ. Θάνο Ασκητή.

Τον συντονισμό της διοργάνωσης είχε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμου Ιλίου Ανδριάνα Αλεβίζου και το ευαίσθητο θέμα της ημερίδας, απασχόλησε έντονα το κοινό που κατέκλισε την αίθουσα εκδηλώσεων, με αποτέλεσμα στο τέλος της ημερίδας ο Δρ. Θάνος Ασκητής να δεχθεί καταιγισμό ερωτήσεων από τους συμμετέχοντες, οι οποίες απαντήθηκαν από τον εξαιρετικό ομιλητή διεξοδικά και με ακρίβεια.

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, αφού καλωσόρισε το κοινό, κατά τον σύντομο χαιρετισμό του σημείωσε ότι η ημερίδα πραγματεύεται ένα ευαίσθητο θέμα που απασχολεί γονείς και εκπαιδευτικούς, ενώ σε ότι αφορά την εκπαιδευτική διαδικασία επισήμανε την αναγκαιότητα ενός πιο ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού πλαισίου για τη συναισθηματική και σεξουαλική αγωγή του παιδιού, τόσο στην Πρωτοβάθμια, όσο και στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Στην ημερίδα παρευρέθηκαν επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Ιλίου, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Ηρακλείου Αττικής Δέσποινα Αϊβατζίδου, η Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ιλίου Γωγώ Ανδρεάδη και πολλοί εκπαιδευτικοί από σχολεία της πόλης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment