PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σημαντική εξέλιξη στη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη


Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη «δράση» των δύο νεαρών που βρίσκονται προφυλακισμένοι για τον άγριο βασανισμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Σε μία ακόμη συγκλονιστική αποκάλυψη στην οποία οδήγησαν οι έρευνες των αρχών για τα περιστατικά βιασμού στον νησί των Ιπποτών, προέκυψε ότι ο 20χρονος Αλέξανδρος Λούτσης που βρίσκεται ήδη στη φυλακή για τον φόνο της άτυχης φοιτήτριας στη Λίνδο, βίασε λίγες μόλις ημέρες μετά, μία ακόμη κοπέλα, μόλις 19 ετών, με ειδικές ανάγκες.

Και σε αυτή την περίπτωση, ο 20χρονος Αλβανός δεν ήταν μόνος, αλλά είχε μαζί του έναν φίλο του Ρομά, 23 ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το νέο θύμα του 20χρονου βιάστηκε στην περιοχή του Ενυδρείου τη νύχτα της 1ης Δεκεμβρίου, τρεις μόλις ημέρες δηλαδή αφού είχε πετάξει με τον (επίσης προφυλακισθέντα) 21 ετών Ροδίτη την Ελένη Τοπαλούδη στα βράχια στην παραλία της Φώκιας.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου έφθασαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης έπειτα από καταγγελίες και στοιχεία που αξιοποίησαν από καταθέσεις για αντίστοιχα περιστατικά βιασμών (ή απόπειρες βιασμών).

Η σχετική έρευνα κατέληξε στην ομολογία του 23χρονου Ρομά. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ροδιακή», το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου ο 23χρονος ήταν παρέα με την 19χρονη στην περιοχή του Ευαγγελισμού, στο κέντρο της Ρόδου, όταν τους συνάντησε ο 20χρονος.

Της πρότειναν να πάνε μία βόλτα και κατέληξαν στην περιοχη του Ενυδρείου, όπου οι δύο νεαροί ανάγκασαν την κοπέλα σε συνουσία και άλλες ερωτικές πράξεις.

Η ίδια φέρεται να έχει επιβεβαιώσει τα πάντα στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ρόδου.

Ο 23χρονος προσήχθη το μεσημέρι της Παρασκευής στον εισαγγελέα Ρόδου και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος. Ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ..

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment