PeristeriNews.gr
Lifestyle

Σε ρόλο καουμπόυ ο Johnny Depp


O Johnny Depp θα υποδυθεί τον Tonto, τον Ινδιάνο πιστό σύντροφο του περίφημου Lone Ranger στην ομώνυμη ταινία του Gore Verbinski

O Johnny Depp θα υποδυθεί τον Tonto, τον Ινδιάνο πιστό σύντροφο του περίφημου Lone Ranger στην ομώνυμη ταινία του Gore Verbinski.

Η σύγχρονη εκδοχή του «Lone Ranger», του μοναχικού καουμπόη τιμωρού που ξεκίνησε από το ραδιόφωνο την δεκαετία του ’30 και αγαπήθηκε στην τηλεόραση δύο δεκαετίες μετά, θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη και θα θυμίζει κάτι από «Δον Κιχώτη» σε γουέστερν.

«Θα κάνω τον Δον Κιχώτη από την οπτική γωνία του Σάντσο Πάντσα», δήλωσε ο Verbinski στους «Los Angeles Times» και εξήγησε για ποιό λόγο ο Depp είναι καταλληλότερος για τον ρόλο: «Τα πάντα είναι ο Tonto.

Δεν θα πω την ιστορία που ξέρουν όλοι», ανέφερε, προσθέτοντας πως ο ηθοποιός μας έχει συνηθίσει σε χαρακτήρες τουλάχιστον ιδιόρρυθμους.

Στο remake του «Lone Ranger», ο μασκοφόρος ήρωας θα εμφανίζεται να τα έχει χαμένα και ο ερυθρόδερμος ιπποκόμος του θα είναι εκείνος που θα τον επαναφέρει στον σωστό τον δρόμο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment