PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Σε πλήρη οργάνωση τα εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου στο Περιστέρι


Τα εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου στο Περιστέρι δείχνουν το δρόμο και στην εποχή του κορωνοϊού.

Τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια κατά τις πρώτες μέρες επαναλειτουργίας τήρησαν στο έπακρο όλες τις προβλεπόμενες διατάξεις του Υπουργείου Παιδείας και του ΕΟΔΥ ενώ εμπλούτισαν τα μέτρα με περαιτέρω ενέργειες.

Σε όλη την εκπαιδευτική μονάδα έχουν τοποθετηθεί ειδικά αυτοκόλλητα για την τήρηση των αποστάσεων σε όλους τους χώρους ενώ διαρρύθμιση έχει πραγματοποιηθεί και στις αίθουσες όπου οι μαθητές έχουν χωριστεί σε τμήματα σύμφωνα με τις οδηγίες.

Τα διαλλείματα γίνονται ανά ομάδες με τους καθηγητές του εκπαιδευτηρίου να βρίσκονται συνεχώς δίπλα στους μαθητές και να τους βοηθάνε να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας.

Κατά την είσοδο μαθητών και εργαζομένων στο χώρο της εκπαιδευτικής μονάδας πραγματοποιείται θερμομέτρηση ενώ υπάρχει η δυνατότητα μέσω των εξελιγμένων τεχνολογικών εφαρμογών του σχολείου κάποιοι μαθητές ή καθηγητές που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες να συνδέονται στο μάθημα μέσω του ηλεκτρονικού τους υπολογιστή από το σπίτι.

«Οι κανόνες που καλούμαστε να εφαρμόσουμε είναι πρωτόγνωροι και δύσκολοι αλλά είναι όμως αναγκαίοι» ανέφερε μεταξύ άλλων στους μαθητές της Γ’ Λυκείου ο γενικός διευθυντής των εκπαιδευτηρίων κ. Γιώργος Λιναρδάτος.

Τέλος σε όλους του χώρους των εκπαιδευτηρίων υπάρχουν αντισηπτικά και μέσα απολύμανσης για όλους τους μαθητές και καθηγητές με όλα τα παραπάνω να αποδεικνύουν ότι τα εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου στο Περιστέρι διατηρούν και στην εποχή του κορωνοϊού πλήρη οργάνωση.

Πηγή Φωτογραφιών: intime.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment