PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σε κρίσιμη κατάσταση η τουρίστρια που υπέστη ανακοπή μετά τον κεραυνό στην Κνωσό


Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο η τουρίστρια που ανάνηψε μετά από ανακοπή που υπέστη το πρωί, αφού έπεσε κεραυνός στην Κνωσό.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο η τουρίστρια που ανάνηψε μετά από ανακοπή που υπέστη το πρωί, αφού έπεσε κεραυνός στην Κνωσό.

Συνολικά τραυματίσθηκαν ελαφρά περίπου 19 άτομα, από τα οποία τα 16 μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Οι περισσότεροι έχουν υποστεί ισχυρό σοκ από τον κεραυνό, αλλά δεν κινδυνεύει η υγεία τους, ενώ σε τέσσερις εξ αυτών έγινε εισαγωγή για προληπτικούς κυρίως λόγους και ένας θα νοσηλευθεί προληπτικά στη ΜΕΘ λόγω εγκαυμάτων και ισχαιμίας άκρων. Οι υπόλοιποι αντιμετωπίζουν μικρά διάσπαρτα εγκαύματα, όλα ελαφράς μορφής.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή των Επειγόντων Περιστατικών του Βενιζελείου Νοσοκομείου Χαράλαμπο Λυδάκη, όταν ήρθε η γυναίκα στο νοσοκομείο βρισκόταν σε κατάσταση καρδιοαναπνευστικής ανακοπής και της έγινε διαδικασία αναζωογόνησης, η οποία κράτησε γύρω στη μισή ώρα με τρία τέταρτα και ήταν επιτυχής.

Μιά ακόμη γυναίκα που εργάζεται στην Κνωσό ως φύλακας και είναι έγκυος πήγε στο νοσοκομείο έχοντας υποστεί ψυχολογικό σοκ και της έγινε καρδιογράφημα για προληπτικούς λόγους.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με αρχαιοφύλακα της Κνωσού παρόμοιο περιστατικό δεν έχει καταγραφεί ποτέ στον αρχαιολογικό χώρο, στον οποίο υπάρχουν περίπου 20 αλεξικέραυνα.

«Ο κόσμος πανικοβλήθηκε όταν έπεσε ο κεραυνός στο δένδρο και έπεσε στο έδαφος για να προφυλαχθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Χωρίς μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ την Τετάρτη

Peristeri News

Παραλύει την Τετάρτη η χώρα – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Peristeri News

Leave a Comment