PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Σε κλοιό διαμαρτυρίας η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης(video)


Κατά των συγχωνεύσεων, καταργήσεων και υποβιβασμού σχολικών μονάδων της πόλης

Σε εξέλιξη είναι οι σφοδρές αντιδράσεις για τις συγχωνεύσεις, καταργήσεις και υποβιβασμού σχολικών μονάδων της πόλης του Περιστερίου, ύστερα από την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας.

Σήμερα Παρασκευή, 18 Μαρτίου το μεσημέρι εκατοντάδες μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς από το Περιστέρι, συγκεντρώθηκαν στη Διεύθυνση Περιφερειακής Εκπαίδευσης επί της οδού Τσόχα 15-17 στην Αθήνα, δηλώνοντας αποφασισμένοι να αναιρέσει την απόφαση το Υπουργείο Παιδείας.

Στο χώρο της συγκέντρωσης βρέθηκε το «peristerinews.gr» και κατέγραψε την κινητοποίηση και τις δηλώσεις του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη, του Προέδρου της ΟΛΜΕ Δημήτρη Πεππέ, του Προέδρου του 15μελούς του 3ου Λυκείου Παναγιώτη Σούλα, των Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων Δημήτρη Κελάφα και Σοφία Αλεξοπούλου.

Το “παρών” έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Θεόδωρος Αρβανίτης, η Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Αντωνία Αθανασοπούλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αλέξανδρος Πλέστης κ.α.

Πάντως, ο Διευθυντής της Περιφερειακής Εκπαίδευσης Ιωάννης Κουμέντος, έδειξε να μην συμμερίζεται την αντίδραση των συγκεντρωμένων, αλλά και τις αιτιάσεις των αιρετών του Δήμου Περιστερίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Leave a Comment