PeristeriNews.gr
Media

Σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης η Ναυτεμπορική


Σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης τίθεται η Ναυτεμπορική μετά από απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, το οποίο έκανε δεκτό το αίτημα της Eurobank.

Την ειδική διαχείριση αναλαμβάνουν η Grand Thornton και το Γραφείο Αγγελίδη και πρακτικά αναφέρουν τραπεζικές πηγές ακολουθείται το μοντέλο ΔΟΛ.

Η εφημερίδα βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική θέση. Σημειώνεται ότι την Τετάρτη έχει προκηρυχθεί 24 απεργία από την ΕΣΗΕΑ εξαιτίας των καθυστερήσεων στις πληρωμές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, αντιμέτωπο με την παράνομη, αντεργατική και καταχρηστική συμπεριφορά που επιδεικνύει η ιδιοκτησία της εφημερίδας «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» προς τους εργαζόμενους, στους οποίους οφείλει τις δεδουλευμένες αποδοχές των μηνών Ιουλίου (ποσοστό 75% αυτού), Αυγούστου και το επίδομα αδείας 2020 και επειδή δεν τηρεί τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει όσον αφορά την τακτικότητα των καταβολών, αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης απεργίας όλων των δημοσιογράφων, που εργάζονται στην εφημερίδα «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» και στην ιστοσελίδα «naftemporiki.gr»,από τις 06.00 π.μ. της Τετάρτης, 23 Σεπτεμβρίου 2020 έως τις 06.00 π.μ. της Πέμπτης, 24 Σεπτεμβρίου 2020.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι συνάδελφοι, οι οποίοι εδώ και πέντε χρόνια βιώνουν το καθεστώς της καθυστέρησης στην αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους, διεκδικούν την πλήρη εξόφληση άμεσα των οφειλόμενων αποδοχών τους και την ομαλοποίηση της καταβολής τους στο εξής.

Αύριο στις 11 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνέλευση των δημοσιογράφων της εφημερίδας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

Τα αποτελέσματα των εκλογών της ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Leave a Comment