PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Σε ετοιμότητα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές


Γενική πρόβα ετοιμότητας ενόψει των επικείμενων περιφερειακών και δημοτικών εκλογών, πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών. Οπως δήλωσε ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, όλα είναι έτοιμα.

Γενική πρόβα ετοιμότητας ενόψει των επικείμενων περιφερειακών και δημοτικών εκλογών, πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών.

Οπως δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, όλα είναι έτοιμα.

Ο υπουργός τόνισε ότι έχει γίνει η απαραίτητη προετοιμασία ώστε η διαδικασία να διεξαχθεί απρόσκοπτα και να έχουμε το συντομότερο δυνατόν τα αποτελέσματα με τον πιο άρτιο τρόπο, για την ανάδειξη των δεκατριών περιφερειαρχών, των 325 δημάρχων και των δημοτικών συμβούλων.

Οπως δήλωσε ο κ. Γ. Καρακαδάς, εκ μέρους της εταιρίας Singular Logic, που υποστηρίζει τεχνικά τη διαδικασία της συγκέντρωσης και μετάδοσης των αποτελεσμάτων, γύρω στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής και εφόσον συγκεντρωθεί, μέσω των ειδικών τηλεφώνων SRT, το 10% από τα εκλογικά κέντρα θα έχουμε μια πρώτη εκτίμηση για τα αποτελέσματα.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, αν υπάρχει θέμα μετάθεσης του δεύτερου γύρου των εκλογών, ώστε να διεξαχθεί ταυτόχρονα με τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές και κατά πόσο αυτό είναι συνταγματικό, ο κ. Ραγκούσης δήλωσε πως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και πως γι’αυτό δεν χρειάστηκε να ενδιαφερθούν για την αντισυνταγματικότητα ή μη ενός τέτοιου ενδεχομένου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΝΠΕ: Πρώτη η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα

Peristeri News

Μήνυση του Ν. Χαρδαλιά για τις δολιοφθορές στον υποθαλάσσιο αγωγό νερού της Αίγινας

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Ξεκινάμε από τη Δυτική Αττική για να σχεδιάσουμε το αύριο

Peristeri News

Leave a Comment