PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σε εξέλιξη παραμένει η πυρκαγιά στη Μάνη


Σε εξέλιξη παραμένει η πυρκαγιά, που ξέσπασε μετά το μεσημέρι του Σαββάτου, στη δασική περιοχή Λαγκάδια στην Ανατολική Μάνη, η οποία κινείται σε δύο μέτωπα, χωρίς ωστόσο να απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

Για καθαρά προληπτικούς λόγους και μετά από εισήγηση της Πυροσβεστικής, οι κάτοικοι των οικισμών Βάχος, Γέρμα και Δροσοπηγή απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους, με δικά τους μέσα, ενώ έχει διακοπεί η οδική επικοινωνία Αρεόπολης- Γυθείου, λόγω της φωτιάς και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών.

Λίγο μετά τις 5.00 μμ το απόγευμα του Σαββάτου η Πυροσβεστική ανακοίνωσε ότι: «Ενισχύονται οι δυνάμεις στη δασική πυρκαγιά στην περιοχή Λαγκαδά του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας. Επιχειρούν 103 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 24 οχήματα, 8 Ε/Π και 7 Α/Φ. Συνδράμουν υδροφόρες ΟΤΑ».

Με εντολή του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού μεταβαίνει στην περιοχή, προκειμένου να διερευνήσει τα αίτια της πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment