PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σε εξέλιξη οι έλεγχοι της Οικονομικής Αστυνομίας στην Αττική


Συνεχείς είναι οι έλεγχοι της Οικονομικής Αστυνομίας σε καταστήματα, επαγγελματικούς χώρους, ενεχυροδανειστήρια και άλλες επιχειρήσεις συναλλαγής, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Συνεχείς είναι οι έλεγχοι της Οικονομικής Αστυνομίας σε καταστήματα, επαγγελματικούς χώρους, ενεχυροδανειστήρια και άλλες επιχειρήσεις συναλλαγής, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, για τη διαπίστωση φορολογικών και άλλων παραβάσεων σχετικά με τη νόμιμη λειτουργία τους.

Ειδικότερα, την Πέμπτη, κλιμάκια αστυνομικών του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πραγματοποίησαν ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ενεχυροδανειστήρια σε περιοχές της Αττικής.

Στο πλαίσιο των ελέγχων διαπιστώθηκε ότι:

Σε δύο αρτοποιεία στην Καλλιθέα δεν εκδόθηκαν τέσσερις αποδείξεις λιανικής πώλησης και τρεις αποδείξεις λιανικής πώλησης, αντίστοιχα, κατά παράβαση του Βιβλίου Κώδικα και Στοιχείων.

Ενεχυροδανειστήριο στην Αθήνα, λειτουργούσε χωρίς την προβλεπόμενη άδεια, κατά παράβαση σχετικής αστυνομικής διάταξης.

Υπενθυμίζεται ότι στο τηλεφωνικό κέντρο της Υπηρεσίας, λειτουργεί όλο το 24ωρο, η ειδική τηλεφωνική γραμμή καταγγελιών 11012, όπου μπορούν να επικοινωνούν οι πολίτες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέμπη: Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 θυμάτων μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Peristeri News

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Leave a Comment