PeristeriNews.gr
Διεθνή

Σε εξέλιξη η δίκη του γιατρού του Μάικλ Τζάκσον


Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρίσκεται ο προσωπικός γιατρός του Μάικλ Τζάκσον, Κόνραντ Μάρεϊ, του οποίου η δίκη ξεκίνησε σήμερα στο Λος Άντζελες. Ο γιατρός κατηγορείται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρίσκεται ο προσωπικός γιατρός του Μάικλ Τζάκσον, Κόνραντ Μάρεϊ, του οποίου η δίκη ξεκίνησε σήμερα στο Λος Άντζελες. Ο γιατρός κατηγορείται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Οι εισαγγελείς τον κατηγορούν ότι έδρασε «απρόσεκτα» και έδωσε στον Μάικλ Τζάκσον μια θανατηφόρα δόση ηρεμιστικού που προκάλεσε τον θάνατο του τραγουδιστή, τον Ιούνιο του 2009. Η υπεράσπιση υποστηρίζει ότι ο ίδιος ο Τζάκσον έλαβε μεγάλη δόση του φαρμάκου. Ο Δρ. Κόνραντ Μάρεϊ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, ενώ μπορεί να χάσει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Στην έναρξη της δίκης, ο εισαγγελέας Ντέιβιντ Γουόλγκρεν δήλωσε ότι ο κατηγορούμενος «αρνήθηκε κατ’ επανάληψη να δώσει την πρέπουσα φροντίδα στον ασθενή του». «Αυτή η λανθασμένη εμπιστοσύνη κόστισε στον Μάικλ Τζάκσον τη ζωή του» πρόσθεσε. Είπε ότι μετά τη θανατηφόρα δόση, ο γιατρός «εγκατέλειψε» τον Μάικλ Τζάκσον για να πάει στο μπάνιο ή να μιλήσει στο τηλέφωνό του.

Συμπλήρωσε ότι όταν βρήκε τον τραγουδιστή αναίσθητο, δεν κάλεσε αμέσως το ασθενοφόρο και είπε σε έναν από τους σωματοφύλακες του τραγουδιστή να το κάνει αυτό 20 λεπτά μετά. Ούτε ενημέρωσε τους γιατρούς για το φάρμακο που είχε δώσει στον Μάικλ Τζάκσον. Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης δήλωσε ότι ο Μάικλ Τζάκσον «έδρασε χωρίς τη γνώση και την άδεια του γιατρού του». «Προέβη σε μία πράξη που προκάλεσε τον θάνατό του…» είπε.

Στο δικαστήριο παρουσιάστηκε και μία φωτογραφία που δείχνει τον διάσημο τραγουδιστή νεκρό σε ένα φορείο, ενώ άκουσαν τη φωνή του Μάικλ Τζάκσον – υπό τη φανερή επήρεια φαρμάκων – να μιλά για τις συναυλίες που ετοίμαζε. «Όταν ο κόσμος φύγει από το σόου μου θέλω να πει: “Δεν έχω ξαναδεί τίποτα σαν αυτό στη ζωή μου”», ψέλιζε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Ένταση στις Βρυξέλλες με αγρότες να σπάνε κιγκλιδώματα της αστυνομίας

Peristeri News

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου

Peristeri News

Leave a Comment