PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών


Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί επιχείρηση της αστυνομίας σε εσωτερικούς χώρους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εντοπίστηκαν κοντάρια, κράνη, κουκούλες και πολλά άδεια μπουκάλια.

Σημειώνεται ότι στο σημείο έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έχουν αποκλειστεί οι δρόμοι γύρω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο.

Εκτιμάται ότι ελέγχονται οι καταγγελίες που είχε κάνει η Σύγκλητος με ανακοίνωσή της που έκανε λόγο για παράνομη δράση κυκλωμάτων μέσα στην ΑΣΟΕΕ. Στην ανακοίνωσή της η Σύγκλητος του Οικονομικού Πανεπιστημίου είχε κάνει λόγο για εκδήλωση «επεισοδίων ικανών να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των μελών της κοινότητάς του».

Την κατάσταση ανομίας που επικρατεί στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας περιγράφουν και φοιτητές, καταγγέλλοντας ότι αντιεξουσιαστές έχουν κάνει στέκι τους στο υπόγειο, όπου κατασκευάζουν και τις βόμβες μολότοφ που πετούν κατά αστυνομικών.

«Τελειώνουμε με τις γιάφκες των μπαχαλάκηδων», σχολίασε για τη νέα επιχείρηση της αστυνομίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Τα πανεπιστήμια αποδίδονται στους φυσικούς τους χρήστες», τονισε.

«Η ασφάλεια αποκαθίσταται και πάλι στη χώρα. Σήμερα το πρωί λαμβάνει χώρα μια επιχείρηση στο εσωτερικό της ΑΣΟΕΕ. Θα καταλάβουν όλοι οι Έλληνες τι συνέβαινε εντός των πανεπιστημίων. Όταν μιλάμε για ασφάλεια, αντίστοιχες επιχειρήσεις λαμβάνουν χώρα σε όλη την Ελλάδα. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες θα αισθανθούν ασφαλείς. Η Αθήνα αποδίδεται πίσω στους κατοίκους της. Φιλοδοξώ με την εμβληματική αναβάθμιση του Αρχαιολογικού Μουσείου, όλο το ιστορικό κέντρο της Αθήνας να αποκτήσει μια νέα δυναμική, ώστε να μην είναι μια μαύρη τρύπα», υπογράμμισε ο Κ. Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός συνεχάρη επίσης την ΕΛΑΣ για την χθεσινή επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής, κατά την οποία πραγματοποιήθηκαν τρεις συλλήψεις και 15 προσαγωγές. «Αργά αλλά σταθερά αποκαθίσταται ο νόμος και η τάξη στη χώρα», σημείωσε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο

Peristeri News

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Leave a Comment