PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Σε δημοτικά και νηπιαγωγεία οι Α. Παχατουρίδης, Α. Θεοδωράκος και Β. Μπέτσης


Σε σχολεία της πόλης μας από την πρώτη μέρα της επαναλειτουργίας τους βρέθηκαν ο Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι.

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Παχατουρίδης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Αναστάσιο Θεοδωράκο βρέθηκαν στο 39ο δημοτικό σχολείο Περιστερίου επί της οδού Καρυάτιδος και συνομίλησαν με εκπαιδευτικούς και γονείς.

Όπως και στα υπόλοιπα σχολεία της πόλης, τα μαθήματα ξεκίνησαν με το πρωτόκολλο ασφαλείας που έχει θεσμοθετήσει το Υπουργείο Παιδείας και ο ΕΟΔΥ.

Όπως σας ενημέρωσε από το Σάββατο το PeristeriNews.gr με επίσκεψη στο 11ο δημοτικό και σε δυο νηπιαγωγεία της πόλης, τα σχολεία ήταν πλήρως προετοιμασμένα με δημιουργία υποτμημάτων όπου ήταν απαραίτητο, αποστάσεις στα θρανία, σχολαστικό καθαρισμό, αντισηπτικά και συνεχή ενημέρωση.

Στον 3ο παιδικό σταθμό Περιστερίου ο Β. Μπέτσης

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον 3ο παιδικό σταθμό της πόλης μας πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας ο Αντιδήμαρχος Πόλης, Βασίλης Μπέτσης.

Ο κ. Μπέτσης είδε από κοντά τις πρώτες στιγμές της επιστροφής των μικρών παιδιών στα θρανία με τα μέτρα ασφαλείας να τηρούνται στο έπακρο.

Ο Αντιδήμαρχος Πόλης ενμερώθηκε για τις ενέργειες που έγιναν το προηγούμενο διάστημα από την Διευθύντρια του Παιδικού Σταθμού, κα Σταματίνα Σπυράτου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Leave a Comment