PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σε δηλητηρίαση και απαγχονισμό αποδίδουν ιατροδικαστές τον θάνατο του Κ.Τσαλικίδη


Βλέπουν σκοτεινά σημεία στην υπόθεση του στελέχους της Vodafone

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ο θάνατος του στελέχους της Vodafone Κώστα Τσαλικίδη να οφείλεται σε δολοφονία και όχι σε αυτοκτονία αφήνουν οι εκθέσεις που συνέταξαν δύο ιατροδικαστές, τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας του θύματος, αναφέρει την Κυριακή η Καθημερινή.

Σύμφωνα με την έκθεση του Αμερικανού Στίβεν Καρχ και του Θεόδωρου Βουγιουκλάκη, το πιθανότερο σενάριο, είναι ότι «ο Κωνσταντίνος Τσαλικίδης δηλητηριάστηκε και εν συνεχεία –αφού είχε επέλθει ο θάνατος– τοποθετήθηκε σε θέση απαγχονισμού».

Στην έκθεση του Αμερικανού εμπειρογνώμονα αναφέρεται ότι «η αυτοψία ήταν πλημμελής» ενώ ως «πολύ σοβαρή παράλειψη» επισημαίνεται το γεγονός ότι δεν έγινε πλήρης τοξικολογική εξέταση στο θύμα καθώς πολλά δηλητήρια δεν εντοπίζονται στα τεστ ρουτίνας.

Στην δική του έκθεση ο Θ.Βουγιουκλής σημειώνει ότι «υπάρχουν στοιχεία που δεν επιτρέπουν την υιοθέτηση μίας ασφαλούς εκδοχής για τον θάνατο του Τσαλικίδη και οπωσδήποτε αυτής της αυτοκτονίας».

Και οι δύο ιατροδικαστές επισημαίνουν ότι η εικόνα του θύματος δεν είχε σημάδια και χαρακτηριστικά που παρατηρούνται σε ανθρώπους που αυτοκτόνησαν με απαγχονισμό.

Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα η συνήγορος της οικογένειας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλά για «εγκληματικές παραλείψεις στη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου του Κώστα Τσαλικίδη».

Τονίζει δε ότι θα πρέπει να ανασυρθεί ο φάκελος και θα ζητηθούν από τη Vodafone τα αρχεία του Τσαλικίδη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πόρισμα των κομμάτων για τα Τέμπη: Αύριο συνεδριάζει για τελευταία φορά η Εξεταστική

Peristeri News

Πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για τα Τέμπη: Διαπιστώνει ποινικές ευθύνες του Κώστα Καραμανλή

Peristeri News

Πόρισμα της ΝΔ για τα Τέμπη: Τα επτά λάθη που οδήγησαν στο δυστύχημα

Peristeri News

Leave a Comment