PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Σε γερές βάσεις χτίζεται το γυναικείο του Γ.Σ. Περιστερίου (photos)


Με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στην Αντρική ομάδα του ΓΣΠ για την πολυπόθητη άνοδο στην Α1, κάτι καλό χτίζεται και στο γυναικείο τμήμα του πρεσβευτή της πόλης μας.

Το PeristeriNews.gr βρέθηκε στο κλειστό του Μπόθου, εκεί που η προπονήτρια Γεωργία Αγγέλη οργανώνει τα πλάνα της για τη γυναικεία ομάδα της νέας χρονιάς. Η δίψα για διάκριση γίνεται αμέσως αντιληπτή αφού το ρόστερ της ομάδας απαρτίζεται από έμπειρες παίκτριες και μικρότερα κορίτσια των ακαδημιών.

IMG_5651

IMG_5694

Πάθος, αγωνιστικότητα και αθλητικό πνεύμα είναι τα στοιχεία που θα αναγνωρίσει κάποιος βλέποντας μια προπόνηση της γυναικείας ομάδας του Περιστερίου. Στοιχεία που δεν δημιουργήθηκαν σε μια νύχτα αλλά από την πολύχρονη πορεία των παικτριών μέσα από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Η αγάπη για το μπάσκετ σε συνάρτηση με τη σταθερή και συνεχή εξέλιξη των αθλητριών ανάλογα με την ηλικία τους έχουν οδηγήσει το σύλλογο στο να έχει μια από τις πιο δυνατές ακαδημίες τόσο σε ανδρικό όσο και σε γυναικείο επίπεδο.

IMG_5726

Άλλωστε οι επιτυχίες της ομάδας είναι υπεράριθμες τα τελευταία χρόνια και οι υπεύθυνοι του συλλόγου έχουν θέσει τις βάσεις ώστε η φετινή χρονιά να είναι πανηγυρική.

Οι εγγραφές στο γυναικείο τμήμα του συλλόγου βρίσκονται σε ανοδικό επίπεδο και συνεχίζονται. Κάθε ενδιαφερόμενη παίκτρια από την ηλικία των 5 ετών μπορεί να επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους του συλλόγου στο τηλέφωνο 210 57 77 147 και να προπονηθεί πάνω στα καλύτερα προγράμματα του μπάσκετ.

Μια ομάδα που τόσο στα αντρικά αθλητικά δρώμενα όσο και στα γυναικεία θα μας απασχολήσει στο μέλλον!

IMG_5753

IMG_5624

IMG_5662

IMG_5724

IMG_5705

IMG_5750

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment