PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Σε αναμονή για Ξάνθη – Δεν γίνεται ματς το Σάββατο


Απίθανη είναι αυτή τη στιγμή η διεξαγωγή της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ατρόμητο, για την πρώτη αγωνιστική των play-out, που ήταν ορισμένη για το Σάββατο 6 Ιουνίου στις 20:00.

Ο αυξανόμενος αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού που παρατηρείται τα τελευταία 24ωρα στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το κατά πόσο είναι ασφαλής επιλογή η διεξαγωγή του αγώνα, με αποτέλεσμα την επιστολή του Ατρόμητου στη Λίγκα για τις συνθήκες του αγώνα.

Οι Περιστεριώτες έχουν προγραμματίσει να πετάξουν το πρωί της Παρασκευής και ως εκ τούτου, είναι πιθανό να ταξιδέψουν άσκοπα και αυτό είναι κάτι που θέλουν να αποφύγουν.

Για αυτόν τον λόγο, αυτή τη στιγμή δύο είναι τα πιθανά σενάρια.

Αν τελικά το δοθεί το “ΟΚ” για τη σέντρα, τότε ο Ατρόμητος θα πετάξει το πρωί του Σαββάτου και το ματς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, καθώς ήδη ομάδες και Λίγκα έχουν συμφωνήσει σε αυτό το ενδεχόμενο, αντιλαμβανόμενοι τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Αν όμως δεν είναι εφικτό να γίνει το ματς, τότε είναι πιθανό να διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα (εκτός Ξάνθης), όχι όμως εντός Σαββατοκύριακου (αφού είναι αδύνατο η Ξάνθη να προγραμματίσει μία τέτοια μετακίνηση), αλλά εκτός απροόπτου την Τετάρτη (10/6).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment