PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Σερίφης στο «Σαλούν»!


Εμφάνιση ανόδου από το Περιστέρι! Η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη διέλυσε τον Παπάγου στο «Σαλούν», καθώς επικράτησε 61-47, με την άμυνα να… τσακίζει κόκκαλα και να οδηγεί εκ του ασφαλούς σε ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα.

Οι Περιστεριώτες ήταν αποφασισμένοι να συνεχίσουν με νίκες και έτσι έπραξαν εντός παρκέ, έχοντας παράλληλα πλουραλισμό στην επίθεση και έφτασαν τη διαφορά μέχρι και το +21 (56-35).

Πρώτοι σκόρερ για το Περιστέρι ήταν οι Παππάς και Μαγκουνής που είχαν από 11 πόντους ενώ από πλευράς γηπεδούχων ο Ζώρζος και Κακιούζης είχαν επίσης από 11 πόντους.
Με αυτή τη νίκη το Περιστέρι έφτασε τις 7 στο πρωτάθλημα και παρέμεινε στη 2η θέση πίσω από τον Πανερυθραϊκό που επικράτησε 78-72 του Απόλλωνα Σμύρνης εκτός έδρας.

Δεκάλεπτα: 11-15, 24-29, 35-51, 47-61
Διαιτητές: Θεονάς, Παπαθανασίου

ΑΣ Παπάγου (Σορώτος): Γεωργούλης, Φωτητζόγλου 2, Σιμόπουλος, Αποστολίδης 6, Δέδες 6(2), Ζώρζος 11, Φακοπουλίδης 5, Καμπούρης, Χαϊκάλης 3(1), Γκάτζο 3(1), Κακιούζης 11.
ΓΣ Περιστερίου (Καραγιάννης): Παππάς 11, Ντακούλιας 4, Γοργόνης, Μαγκουνής 11 , Πολυτάρχου 8(2), Παπαντωνάκος 6(1), Μάντζαρης 7(1), Τασόπουλος 4, Γκιουζέλης, Καπώνης 2, Στάθης, Λυκογιάννης 8.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Άνετο απόγευμα στην Πάτρα για το Περιστέρι που κρατάει την 3η θέση

Peristeri News

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Leave a Comment