PeristeriNews.gr
Διεθνή

Σεξουαλικό σκάνδαλο με Υπουργό του Σαρκοζί


Σχεδόν δυο εβδομάδες μετά το σκάνδαλο-μεγατόνων για τον Στρος Καν και την απόπειρα βιασμού της καμαριέρας.

Σχεδόν δυο εβδομάδες μετά το σκάνδαλο-μεγατόνων για τον Στρος Καν και την απόπειρα βιασμού της καμαριέρας, έσκασε και άλλη «βόμβα», αυτή τη φορά από το στρατόπεδο Σαρκοζί.

Ο Γάλλος υφυπουργός Δημόσιας Διοίκησης και δήμαρχος της πόλης Ντραβέιγ, κατηγορείται από δυο γυναίκες ταυτόχρονα, για χρόνια σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση!

Σύμφωνα με τις δυο κατήγορους οι οποίες ήταν πρώην υπάλληλοι του υφυπουργού, ο Ζορζ Τρόν τις παρενοχλούσε κατ΄εξακολούθηση χωρίς εκείνες να αποκαλύπτουν το παραμικρό, από φόβο μήπως χάσουν τη δουλειά τους.

Φαίνεται όμως πως οι δυο γυναίκες πήραν το θάρρος από την κίνηση της καμαριέρας να καταγγείλει τον Στρος Καν, και έπραξαν τ΄ανάλογα με τον Γάλλο υφυπουργό.

Ο Τρον από τη μεριά του αρνείται κάθε κατηγορία, ωστόσο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησης, ώστε να μην αποτελέσει βάρος και αρνητική επιρροή για την συντηρητική κυβέρνηση του Νικολά Σαρκοζί.

Δεν αποκλείεται μάλιστα η παραίτηση του να ανακοινωθεί και εντός της ημέρας, ενώ μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να εξεταστεί και ένα τρίτο “θύμα” του Τρον, που υποστηρίζει τα ίδια με τις δυο άλλες γυναίκες.

Η εισαγγελεία έχει ανοίξει έρευνα για την υπόθεση και αφού εξετάσει τα στοιχεία θα αποφασίσει αν θα μπει στο αρχείο ή θα απαγγελθούν κατηγορίες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ένταση στις Βρυξέλλες με αγρότες να σπάνε κιγκλιδώματα της αστυνομίας

Peristeri News

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου

Peristeri News

Η σορός του Αλεξέι Ναβάλνι παραδόθηκε στη μητέρα του

Peristeri News

Leave a Comment