PeristeriNews.gr
Διεθνή

Σαουδαραβικός στρατός μπήκε στο Μπαχρέιν


Ανησυχία έχει προκαλέσει σε αντικαθεστωτικούς στο Μπαχρέιν, το γεγονός της εισόδου στη χώρα, στρατιωτικών δυνάμεων από τη Σαουδική Αραβία.

Ανησυχία έχει προκαλέσει σε αντικαθεστωτικούς στο Μπαχρέιν, το γεγονός της εισόδου στη χώρα, στρατιωτικών δυνάμεων από τη Σαουδική Αραβία, με 150 τεθωρακισμένα οχήματα που μετέφεραν στρατιώτες.

Στην αραβική χώρα, οι αντικαθεστωτικοί διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί στην κεντρική πλατεία του Μαργαριταριού, στην πρωτεύουσα Μανάμα.

Από την πλευρά της η Σαουδική Αραβία, επιβεβαίωσε την εξέλιξη αυτή, με τη δικαιολογία ότι ανταποκρίθηκε σε αίτημα της κυβέρνησης του Μπαχρέιν και με το σκεπτικό ότι με βάση τη συμφωνία μεταξύ των έξι χωρών του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου, η απειλή για την ασφάλεια ενός κράτους-μέλους «θεωρείται ως απειλή για την ασφάλεια όλων των μελών».

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι σαουδαραβικές δυνάμεις κατευθύνονται προς την περιοχή Ρίφα, όπου βρίσκεται το βασιλικό ανάκτορο και ένα στρατιωτικό νοσοκομείο, με το πάρκινγκ του οποίου να έχει μεταβληθεί σε χώρο εγκατάστασης σκηνών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Ισραήλ εισέβαλε στη Ραμάλα

Peristeri News

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Γαλλία: Κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην άμβλωση

Peristeri News

Leave a Comment