PeristeriNews.gr
Κοινωνία

«Σαν της Σμύρνης το γιαγκίνι – Ένας αιώνας και κάτι λιμά…»


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. στο Π.Κ. «Γ. ΡΙΤΣΟΣ» εκδήλωση του Δημοτικού Κέντρου Πολιτισμού και Αθλητισμού με τη συνεργασία του Συλλόγου Μικρασιατών της πόλης μας με περιεχόμενο την παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλη Κούρη.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. στο Π.Κ. «Γ. ΡΙΤΣΟΣ» εκδήλωση του Δημοτικού Κέντρου Πολιτισμού και Αθλητισμού με τη συνεργασία του Συλλόγου Μικρασιατών της πόλης μας με περιεχόμενο την παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλη Κούρη «Σαν της Σμύρνης το γιαγκίνι – Ένας αιώνας και κάτι λιμά…».

Αποσπάσματα του βιβλίου που ακούστηκαν από την κ. Μυρσίνη Σακκά, η ιστορική αναδρομή στην Μικρασιατική καταστροφή που επιμελήθηκε ο Αντιπρόεδρος του ΔΗ.ΚΕ.ΠΑ.Α κ. Γιάννης Κουτούλιας καθώς οι χοροί από τον Σύλλογο Μικρασιατών μας ταξίδεψαν στην Μικρά Ασία και τους ανθρώπους της.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΚΕ.ΠΑ.Α κ. Γιώργος Λάμπρου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Δημομελέτης Γιάννης και κ. Τσιναρίδου Νίνα, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Σιγάλα Διονυσία καθώς και μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Μικρασιατών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment