PeristeriNews.gr
Lifestyle

Σαντορίνη: Οι πρώτες ξαπλώστρες με προστατευτικό πλεξιγκλάς


Οχυρώνονται τα beach bar απέναντι στον κορωνοϊό, με ειδικά προστατευτικά πλεξιγκλάς, πετσέτες μιας χρήσης και αντισηπτικά.

Την αρχή έκανε ο ξενοδόχος, ιδιοκτήτης της πολυτελούς μονάδας «Suites of Gods», Charlie Chahine», ο οποίος τοποθέτησε προστατευτικό πλεξιγκλάς στις ξαπλώστρες που διαθέτει στην παραλία Περίσσα, που θεωρείται ιδανική ιδίως για οικογένειες με παιδιά.

Ο επιχειρηματίας σκέφτηκε πως όσοι τουρίστες καταφέρουν να ταξιδέψουν αυτό το καλοκαίρι, ξένοι αλλά και Έλληνες που ενδεχομένως βρουν δελεαστικά πακέτα λόγω της μειωμένης τουριστικής κίνησης που προβλέπεται για τη φετινή σεζόν, θα θελήσουν να κάνουν τα μπάνια τους σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, χωρίς να ανησυχούν για πιθανή μετάδοση του ιού.

Η συγκεκριμένη κατασκευή καλύπτει τις δυο πλαϊνές πλευρές του σετ με τις ξαπλώστρες, το οποίο απέχει τέσσερα μέτρα από το επόμενο. Επιπλέον, διατίθενται πετσέτες μιας χρήσεως αλλά και αντισηπτικά μαντηλάκια για τους λουόμενους.

«Είδαμε παρόμοιες κατασκευές στο εξωτερικό και έτσι μας ήρθε η ιδέα να κάνουν το ίδιο στην Σαντορίνη, προκειμένου οι πελάτες μας να αισθάνονται όσο το δυνατόν περισσότερο ασφαλείς», λέει ο επιχειρηματίας στο protothema.

Παρά το τσουχτερό κόστος, από 150 ευρώ κι άνω, ο Charlie Chanine έχει παραγγείλει παρόμοιες κατασκευές για ένα συγκεκριμένο αριθμό σετ με ξαπλώστρες, που θα του επιτρέπεται να διαθέτει στους πελάτες του.

Θέλει να είναι πανέτοιμος με το που ανοίξει η σεζόν να υποδεχθεί τους πρώτους τουρίστες που θα τον προτιμήσουν για τα μέτρα προστασίας που λαμβάνει απέναντι στον αόρατο εχθρό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment