PeristeriNews.gr
Πολιτική

Σαμαράς: «Η εποχή που άλλα λέγαμε πριν και άλλα κάναμε, πέθανε»


Ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ, κατά την εισήγησή του στη σύσκεψη εργασίας της Γραμματείας Προγράμματος.

«Η εποχή που άλλα λέγαμε πριν, άλλα βρίσκαμε μετά και άλλα κάναμε αργότερα πέθανε. Από δω και πέρα ό,τι πούμε και ό,τι αποφασίσουμε όπως πρέπει να το αποφασίσουμε -δηλαδή σε πλήρη αρμονία όλα αυτά τα συγκεκριμένα τμήματα και οι ομάδες που πρόκειται να γίνουν- θα είναι και αυτό το οποίο θα κάνουμε ως κυβέρνηση» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ Α. Σαμαράς κατά την εισήγησή του στη σύσκεψη εργασίας της Γραμματείας Προγράμματος της ΝΔ.

Ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι ο λαός επιλέγει ή δεν επιλέγει ένα κόμμα ανάλογα με το πρόγραμμά του και ανάλογα με τη συνέπεια που δείχνει στις αρχές του, ενώ ζήτησε στη σύνταξη του προγράμματος να έχουν συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερα στελέχη της κοινωνίας, κι όχι μόνο από το στενό κομματικό πυρήνα.

«Θα βρεθούμε όλοι μαζί για να φτιάξουμε πια το πρόγραμμα. Και το πρόγραμμα θα μετατραπεί σε δέσμευση. Αλλά, πριν από αυτή τη δέσμευση, θα υπάρχει η κορυφαία για εμένα στιγμή του καινούριου που είναι αυτή η ανοιχτή διαβούλευση, μέσα από το portal, με δημοψήφισμα, με συμμετοχική διαδικασία» ανακοίνωσε.

Ο κ. Σαμαράς υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι «πέθανε και μια τρίτη εποχή, η εποχή του ξύλινου λόγου, του στρογγυλεμένου λόγου, του συμβατικού λόγου» και μίλησε για μια «Νέα Συμφωνία» εμπιστοσύνης με τους πολίτες και την κοινωνία.

«Γιατί είναι ένα Πρόγραμμα για μια νέα διακυβέρνηση του τόπου, που δεν θα αργήσει. Και αυτή η διακυβέρνηση ισοδυναμεί με το πρόγραμμά μας για το ξεπέρασμα της κρίσης» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment