PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Σήμερα ο αγώνας με Παναθηναϊκό (19.30)


Ολοκληρώθηκε χθές το πρωί στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου η προετοιμασία της ομάδας για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό (19.30) στο γήπεδο Περιστερίου.

Ολοκληρώθηκε χθές το πρωί στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου η προετοιμασία της ομάδας για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό (19.30) στο γήπεδο Περιστερίου.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής Γιώργος Δώνης επέλεξε τους παρακάτω 18 παίκτες οι οποίοι αποσύρθηκαν το βράδυ σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Είναι οι: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Νάστος, Βινιάλ, Ολιβέιρα, Μπρίτο, Περόνε, Καμαρά, Καραγκούνης, Μπαζίνσκι, Σφακιανάκης, Νεμπεγλέρας, Τάτος, Καραλής, Φαβάλι, Μελισσάς, Μπάλλας, Σαγκανόφσκι.

Αναφερόμενος στην σημερινή αναμέτρηση, ο προπονητής της ομάδας, δήλωσε τα εξής στο atromitosfc.gr:«Είναι φανερό ότι δεν έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε με συνέπεια να βρισκόμαστε στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα με ποια ομάδα έχουμε αντίπαλο εμείς πρέπει να βρίσκουμε το δρόμο και τον τρόπο για να μαζεύουμε βαθμούς. Ξέρουμε ότι το έργο μας είναι πολύ δύσκολο γιατί παίζουμε με τον πρωταθλητή Ελλάδας που προέρχεται από θετικά αποτελέσματα όμως από την άλλη πλευρά εμείς πρέπει να μπούμε μέσα και να προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας για να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

* Σήμερα, τα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου στην οδό Γιαννιτσών (δίπλα στη Θύρα 4) και της οδού Κρέσνας (δίπλα στη Θύρα 7) θα λειτουργήσουν από τις 11.00 και μέχρι την έναρξη του αγώνα. Λόγω της πολύ μεγάλης ζήτησης των εισιτηρίων παρακαλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας να προσέλθουν έγκαιρα στα εκδοτήρια για την αγορά εισιτηρίων. Το ίδιο έγκαιρα πρέπει να εισέλθουν και στο γήπεδο για να αποφύγουν την ταλαιπωρία σε περίπτωση μεγάλου συνωστισμού μπροστά από τις θύρες εισόδου.

Από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων διευκρινίζεται ότι είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας τόσο για την αγορά εισιτηρίου όσο και για τον έλεγχο που θα γίνει στις θύρες εισόδου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
ΘΥΡΑ 3: 40 ευρώ,
ΘΥΡΑ 4: 20ευρώ (5 ευρώ ΠΑΙΔΙΚΟ),
ΘΥΡΑ 5:10 ευρώ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΟΝΕΑ ΣΥΝΟΔΟ ΚΑΙ 5 ευρώ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ,
ΘΥΡΑ 7: 15 ευρώ ΚΑΙ 5 ευρώ ΠΑΙΔΙΚΟ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment