PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σήμερα η κηδεία της 21χρονης φοιτήτριας


Κηδεύεται σήμερα στο Διδυμότειχο η 21χρονη φοιτήτρια που βρέθηκε δολοφονημένη το πρωί της 28ης Νοεμβρίου στη Ρόδο.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η σορός της άτυχης φοιτήτριας μεταφέρθηκε το πρωί στο σπίτι της οικογένειάς της και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στην εκκλησία, όπου στις 11.00 το πρωί θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία.

Στο μεταξύ, ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου αναμένεται να προσαχθούν οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 21χρονης, προκειμένου να απολογηθούν.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 19χρονου Αλβανού και του 21χρονου Ροδίτη ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου άσκησε χθες ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση,καθώς επίσης και για βιασμό. Η απαγγελία κατηγοριών για βιασμό και η δίωξη ασκήθηκαν με βάση την ομολογία του 19χρονου Αλβανού που έχει παραδεχθεί την εμπλοκή του ενώ ο 21χρονος Ροδίτης αρνείται κατηγορηματικά κάθε ανάμιξη.

Με βάση την ομολογία του 19χρονου η δολοφονία έγινε στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας του 21χρονου στην περιοχή της Λίνδου, λίγα χιλιόμετρα μακριά από την θαλάσσια περιοχή όπου βρέθηκε το πτώμα της άτυχης φοιτήτριας.

Προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή πήραν οι δύο κατηγορούμενοι

Προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή ζήτησαν και πήραν ο 19χρονος και ο 21χρονος που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο ανταποκριτής του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, οι δύο κατηγορούμενοι επιρρίπτουν o ένας στον άλλον την ευθύνη για το θάνατο της φοιτήτριας.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 19χρονου Αλβανού και του 21χρονου Ροδίτη ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου άσκησε χθες ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς επίσης και για βιασμό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment