PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Σήμερα εδώ στο ΟΑΚΑ γεννιέται και επίσημα η Δημοκρατική Συμμαχία»


«Σήμερα εδώ στο ΟΑΚΑ γεννιέται και επίσημα η Δημοκρατική Συμμαχία.», είπε στην αρχή της ομιλίας της η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία μίλησε στο συνέδριο του κόμματός της, ενώ εκτίμησε ότι «μετά βεβαιότητας θα πάμε σε εκλογές και ο λαός θα σαρώσει το υπάρχον σύστημα».

«Σήμερα εδώ στο ΟΑΚΑ γεννιέται και επίσημα η Δημοκρατική Συμμαχία. Μια σημαδιακή μέρα για την Ελλάδα. Μια μέρα που θα την θυμούνται γιατί μπήκε οριστικά τέλος στο κομματικό σύστημα της μεταπολίτευσης. Μέρα που επιβεβαιώθηκε, δυστυχώς, ότι οι πολιτικές ηγεσίες των δύο τέως μεγάλων κομμάτων αποδείχθηκαν κατώτερες των περιστάσεων, άβουλες και ανίκανες συνάμα, να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της ιστορίας», είπε στην αρχή της ομιλίας της η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία μίλησε στο συνέδριο του κόμματός της, ενώ εκτίμησε ότι «μετά βεβαιότητας θα πάμε σε εκλογές και ο λαός θα σαρώσει το υπάρχον σύστημα».

«Αν ξεχάσετε ότι το βασικό συστατικό στοιχείο του ευρωπαϊκού οράματος είναι η αλληλεγγύη, τότε η πολιτική αυτή γρήγορα θα γίνει μπούμερανγκ και θα χτυπήσει και την οικονομία σας και τον λαό σας», ήταν το μήνυμα της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το συνέδριο ξεκίνησε με εισήγηση του ευρωβουλευτή Θ. Σκυλακάκη, ενώ παρευρέθηκαν:

Από το κυβερνών κόμμα ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, από τον ΛΑΟΣ ο εκπρόσωπος Τύπου Κώστας Αϊβαλιώτης, από την Δημοκρατική Αριστερά ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης, από τη «Δράση» ο Στέφανος Μάνος και από το Άρμα Πολιτών ο Γιάννης Δημαράς.

Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο πρώην πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment